Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi H Grubu puan durumu! Trabzonspor gruptan nasıl çıktı ve tur atladı mı? Trabzonspor kaçıncı oldu, kaç puanı var ve averajı kaç? - Trabzonspor Haberleri
        1

        UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan bu akşam kaldığı yerden devam etti. Temsilcilerimizden Trabzonspor, H Grubu'ndaki son maçında bu akşam Macaristan temsilcisi Ferencvaros ile sahasında kozlarını paylaştı. İşte gruptaki son durum...

        2

        TRABZONSPOR GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

        UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 6 puan ve +1 averaj ile 2. sırada bulunan temsilcimiz Trabzonspor, son maçını kazanarak Monaco ile Kızılyıldız arasındaki karşılaşma 4-1 kazanan Monaco grubu ikinci tamamladı. Temsilcimiz Trabzonspor grubu üçüncü tamamlayarak Avrupa macerasına UEFA Konferans Ligi'nden devam edecek.

        3

        Temsilcimiz maçını kazanması halinde Avrupa'da yoluna devam edecek ancak UEFA Avrupa Ligi ya da UEFA Konferans Ligi'nden hangisinde devam edeceği Monaco Kızılyıldız maçı sonunda belli oldu.

        Bordo mavililer, bu akşam berabere ya da mağlubiyet durumunda ise UEFA Avrupa Ligi'nden kesin olarak elenecekti. UEFA Konferans Ligi şansı ise yine Monaco Kızılyıldız maçı sonrası belli oldu.

        4

        TRABZONSPOR TURU GEÇTİ Mİ?

        Temsilcimiz Trabzonspor sahasında Ferencvaros'u konuk etti ve sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Ferencvaros grubu 10 puanla lider tamamlarken, Trabzonspor 9 puanla 3. sırada kaldı. Trabzonspor, Avrupa serüvenine Konferans Ligi'nde devam edecek.

        5

        UEFA AVRUPA LİGİ H GRUBU PUAN DURUMU

        1-Ferencvaros / 10 Puan
        2-Monaco/ 10 puan
        3-TRABZONSPOR / 9 Puan
        4-Kızılyıldız / 6 puan

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ