Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın ikiz kızları 10. yaşına girdi - Magazin Haberleri
        1

        6 yıllık evliliklerini 2017'de sonlandıran oyuncu Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın ikiz kızları Maya ve Toprak, 10. yaşına bastı.

        2

        Saylak, kızlarının doğum gününü oğlu Deniz Ali ile birlikte kutladı.

        3

        ÜÇÜ BİR ARADA

        Üç çocuğunun aynı karede olduğu bu fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan Onur Saylak, gönderisinde "Ee daha ne olsun." ifadelerini kullandı. Saylak'ın paylaşımına; Birce Akalay, Burcu Biricik, Demet Evgar, Ezgi Mola, Arzum Onan, Öykü Karayel, Songül Öden ve Şükran Ovalı gibi ünlü isimler yorum yaptı.

        4

        İKİNCİ KEZ EVLENDİ

        Öte yandan Onur Saylak, 2020'de menajer Gözde Yılmaz ile nikah masasına oturmuştu. Çift, oğulları Deniz Ali'yi de aynı yıl aralık ayında kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı.

        5

        SON BİRLİKTELİĞİ 3 YIL SÜRDÜ

        Büyüküstün de ayrılık sonrası işletmeci Umut Evirgen aşk yaşamıştı. Yaklaşık 3 yıl birlikte olan ikili, 2020'nin mayıs ayında ilişkilerini noktalamıştı.

        6

        MURAT BOZ İLE ANILDI

        Geçtiğimiz aylarda "Another Self"in başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Murat Boz'un aşk yaşadığı iddia edilmişti. Büyüküstün, hakkında çıkan haberlerin ardından, "Adım herkesle anılıyor. Böyle bir durum söz konusu değil." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ