Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türkiye Sırbistan maçı saat, kaçta hangi kanalda? Milli maç ne zaman? İşte muhtemel 11'ler - Futbol Haberleri
        1

        A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup dördüncü maçında bu akşam sahasında Sırbistan ile karşı karşıya gelecek.

        2

        TÜRKİYE - SIRBİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

        Türk Telekom Stadı'nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak ve TRT Spor'dan naklen yayımlanacak.

        3

        Müsabakada, Bulgaristan Futbol Federasyonundan hakem Georgi Kabakov düdük çalacak. Kabakov'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Martin Margaritov ve Diyan Valkov yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Nikola Popov olacak.

        4

        Grubun diğer maçında ise Rusya sahasında, Macaristan'ı konuk edecek. Üçüncü grupta, dördüncü maçlar öncesinde Rusya 7 puanla lider durumda bulunuyor.

        5

        İkinci sıradaki Macaristan ise 6 puana sahip. Grupta Türkiye 2 puanla üçünü sırada yer alırken, Sırbistan ise 1 puan ile son sırada bulunuyor.

        6

        3 EKSİK VAR

        Milli takımda sarı kart cezalısı Ozan Kabak ile sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılan Kaan Ayhan ve Efecan Karaca bu mücadelede forma giyemeyecek. Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş, maçta oynayamayacak olan bir diğer ismin ise Leicester forması giyen yıldız oyuncu Çağlar Söyüncü olduğunu açıkladı.

        16

        Kenan Karaman

        17

        Burak Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ