Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Türkler Çıldırmış Olmalı filmi oyuncuları kimler? Türkler Çıldırmış Olmalı filmi konusu nedir?

        Türkler Çıldırmış Olmalı filmi oyuncuları kimler? Türkler Çıldırmış Olmalı filmi konusu nedir? İzleyenler tarafından merak konusu oldu.Komedidolu filmde izleyenlerin de yakından tanıdığım oyuncular yer alıyor. İşte,Türkler Çıldırmış Olmalıfilmine dair detaylar...

        TÜRKLER ÇILDIRMIŞ OLMALIFİLMİ KONUSU

        Film Türkiye’nin en zengin işadamının ailesi ile dünya turuna çıkması ve Güney Afrika kıyılarında Somalili korsanlar tarafından kaçırılması ile başlıyor. Korsanlar işadamı için Türkiye’den yüklü miktarda fidye istiyorlar. Türk Hükümeti de işadamının kurtarılması için askeri bir tim gönderilmesine karar veriyor. Ancak bir diplomatın önerisi dikkate alınarak uluslararası ilişkilerin hassas dengesi sebebi ile bu iş için resmi bir tim değil de ‘Her Türk asker doğar’ sözünden yola çıkarak illegal bir tim oluşturuluyor.

        TÜRKLER ÇILDIRMIŞ OLMALI FİLMİ OYUNCULARI

        YönetmenliğiniMurat Aslan'ın yaptığı,Tuba Ünsal, Peker Açıkalın, Önder Açıkbaş, Oya Aydoğan, Ruhi Sarı, Kadir Çöpdemir,Durul Bazan, Zeynep Beşerler,Erdal TosunveErdem Akakçegibi usta oyuncuların yer aldığı2009yapımı"Türkler Çıldırmış Olmalı"Perşembe akşamıShow TV'de!

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ