Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuvana Türkay'ın sevgilisi Erdem Özün - Son dakika Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz senelerde futbolcu Alper Potuk ile evlenmesi beklenirken bir anda ilişkisini sonlandıran oyuncu Tuvana Türkay, yeni bir aşka yelken açtı.

        2

        Gönlünü iş insanı Erdem Özün'e kaptıran 30 yaşındaki Türkay, önceki gün Londra'da yaşayan sevgilisinin yanına gitti.

        3

        Oyuncu sevgilisi ile birlikte yer aldıkları kareyi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Erdem Özün, gönderisini kısa bir süre sonra hemen sildi.

        Bir süredir İngiltere'de tatil yaptıkları öğrenilen çift, ilişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih ediyor.

        4

        Tuvana Türkay, geçtiğimiz aylarda 67 yaşına basan Selçuk Yöntem'in yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamıştı.

        Kısa bir süre sonra gönderisini kaldıran Türkay, paylaşımına şu notu düşmüştü:

        Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim. Tekrar tekrar okumalıyım bütün kalbinden geçenleri. Hiç ilerlemiyor gibi görünen bir yol olmalısın sen, her cümlenle etrafını çiçeklendirdiğin... Hiçbir cümlemizin, hissimizin boşluğa düşmediği, gülüşümüzün eksilmediği güzel günlere, nice yaşlara...

        5

        Yöntem, Tuvana Türkay'ın doğum günü paylaşımı ile ilgili, "Arkadaşlar hepsi benim kardeşim, lütfen yanlış şeyler yazmayın" demişti.

        Yöntem'in yeni yaşını yaptığı paylaşımla kutlayıp ardından gönderisini kaldırarak sosyal medyada gündem olan Tuvana Türkay, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        6

        "HERKES KENDİ NAMUS KAVRAMINI DEĞİŞTİRSİN"

        Selçuk ağabey çok güzel açıkladı onu çünkü çok rahatsız oldum. Her yazılana cevap mı vereceğiz? İnsanların binbir türlü derdi var. İki gündür böbrek kumu döküyorum. Bir derdim bu mu? Bunlarla mı uğraşacağım? Fotoğraflar çok da samimi değil hatta şu an sizinle samimi olduğum kadar değil.

        7

        İnsanların hastalıklı düşüncelerine bırakıyorum onu. Herkesi kendi haline bırakıyorum çünkü ben hayatımda hiçbir şeyi kimse için düzenlemem. Herkes aklını değiştirsin, herkes kendi namus kavramını değiştirsin bu hayatta.

        Aklıma Yıldız Tilbe'nin bir sözü geldi. 'Herkes çok namusluysa, kimse kimsenin donuna bakmasın.' Kusuruma bakmayın, böyle söylediğim için. Biri bir şeyi yanlış görüyorsa, kusuru kendinde arasın.

        8

        "HAYATIMDA KİMSE YOK"

        Türkay, gazetecilerin "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

        Hayatımda kimse yok. Olması içinde elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. 3 Ekim'de 30 yaşıma gireceğim. Bana gelecek olan kişinin doğru dürüst gelmesini istiyorum. Kimsenin hiçbir şeyiyle uğraşmak istemiyorum. Aynı şekilde o kişi de benimle uğraşmak istemez. Kendi hayat tarzıma uygun birinin beni bulması için dua ediyorum.

        9

        Tuvana Türkay