Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuvana Türkay yaz sezonunu açtı
        1

        Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, yaz sezonunu açtı. Türkay, havaların ısınmasıyla birlikte kendini plaja attı.

        2

        Objektif karşısına bikinisiyle poz veren 31 yaşındaki oyuncu, fotoğrafını da sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Türkay, nerede tatil yaptığını ise belirtmedi.

        3

        "LONDRA'YA TAŞINMAM SÖZ KONUSU DEĞİL"

        Öte yandan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda basına yansıyan Londra'ya taşındığı yönündeki haberlere açıklık getirmişti.

        Ünlü isim, "Öyle yazıldığı gibi bir şey yok. Ben sürekli Londra'ya işlerim olduğu için gidip, geliyorum. Okulum orada. Londra'ya taşınmam söz konusu değil." diye konuşmuştu.

        4

        Sezon boyunca çalışıp yorulan televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri, havaların ısınmasıyla soluğu tatilde aldılar. İşte sosyal medya hesaplarından paylaştıkları tatillerinden o kareler...

        5

        BURCU ÖZBERK

        Oyuncu Burcu Özberk, rol aldığı 'Aşk Mantık İntikam' adlı dizinin final yapmasının ardından soluğu Endonezya'nın Bali Adası'nda almıştı.

        6

        Bikinisiyle objektif karşısında poz veren Özberk, fotoğraflarını "Gün erken başlıyor, uyanamıyorum." notuyla yayınlamıştı.

        7

        SEDA BAKAN

        İkinci kez anne olmak için gün sayan oyuncu Seda Bakan müzisyen eşi Ali Erel ve kızı Leyla ile birlikte İspanya'nın Barcelona kentine gitmişti.

        8

        2018 yılında fotoğraf çekildiği plajda yeniden poz veren ünlü oyuncu, "Neydim, ne oldum!" sözleriyle esprili bir paylaşımda bulunmuştu.

        9

        ASLI BEKİROĞLU

        Oyuncu Aslı Bekiroğlu da Ramazan Bayramı tatilinde soluğu Muğla'nın Bodrum ilçesinde aldı. Bekiroğlu, plajda verdiği pozu Instagram'dan yayınlamıştı.

        10

        DEMET AKBAĞ

        Usta oyuncu Demet Akbağ da kız kardeşi Sedef İybar'ı Alaçatı'daki evinde ziyaret etmişti. Birlikte kahvaltı yapan kardeşler, daha sonra güneşli havanın tadını çıkarmak için sahile inmişti.

        11

        EMINA JAHOVIC

        Popçu Mustafa Sandal'ın eski eşi Sırp şarkıcı Emina Jahovic, de tatil tercihini Kazdağları'ndan yana kullandı. Ünlü şarkıcı, şezlongda güneşlenirken verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ