Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hunter Biden kimdir, neden gündem oldu? ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın ifşa görüntüleri mi çıktı? İşte biyografisi
        1

        Dünya, ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden ile ilgili ortaya atılan iddialarla çalkalanıyor. Konuyla ilgili olarak vatandaşlarımızın da oldukça merak ettiği ayrıntıları bir araya getirdik...

        2

        HUNTER BIDEN NEDEN GÜNDEM OLDU?

        ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı.

        Hunter Biden’ın olduğu öne sürülen veriler arasında yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmaları ve görüntüleri yer aldı.

        3

        HUNTER BIDEN KİMDİR?

        Robert Hunter Biden 4 Şubat 1970’de dünyaya geldi. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'in ikinci oğlu olan Amerikalı bir avukat ve yatırım danışmanıdır. Yatırım ve danışmanlık firması Rosemont Seneca Partners'ın kurucu ortağıdır. Biden, 2014 yılında Ukrayna'nın en büyük özel doğal gaz üreticilerinden biri olan Burisma Holding'in yönetim kurulu üyeliğine alındı ve Nisan 2019'da görev süresi dolana kadar görev yaptı.

        4

        2019'un ilk aylarından bu yana, babası başkan yardımcısı olduğu zaman, Hunter Biden ve babası, ABD Başkanı Donald Trump ve müttefikleri tarafından Hunter Biden'ın ticari anlaşmaları ve Joe Biden'ın Ukrayna'daki ABD adına yolsuzlukla mücadele çabaları ile ilgili olarak dayatılan komplo teorilerinin öznesi oldular.

        Biden, 1993'te Kathleen Buhle ile evlendi ve Naomi, Finnegan ve Maisy adlı üç çocukları var. Çift, 2015'te ayrıldı ve 2017'de boşandı.

        Biden, Mayıs 2019'da Güney Afrikalı film yapımcısı Melissa Cohen ile evlendi. Oğulları Mart 2020'de Los Angeles'ta doğdu.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ