Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Twitter Blue Türkiye fiyatı belli oldu mu? Twitter Blue Türkiye fiyatı ne kadar, kaç TL? - Teknoloji Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Twitter'da 'mavi tik' dönemine geçildi. Şirket, ABD’de aylık 8 dolar ücret karşılığında yeni Twitter Blue’yu resmen kullanıma sundu. Twitter Blue Türkiye fiyatı da netlik kazandı.

        APP STORE'DA GÖRÜLDÜ

        Twitter Blue; ilk olarak App Store'da görüldüğü üzere Avustralya, Birleşik Krallık, Yeni Zelanda, ABD ve Kanada olmak üzere yalnızca belli ülkelerde çıkmıştı.

        "TWİTTER'DA MAVİ TİK HESAPLARI ÖNE ÇIKACAK"

        Söz konusu rakamın ülkeden ülkeye değişebileceğini belirten Musk, ayda 8 dolar ödeyen kişilerin, birçok alanda platformda öne çıkacağını, daha uzun video ve ses paylaşabileceğini ve yarı oranda reklam göreceğini aktardı.

        REKLAM

        YURT DIŞI ÜCRETİ NETLEŞMİŞTİ

        ABD, Yeni Zelenda, Kanada ve Avustralya'da aktif olan Twitter Blue üyelik ücreti 8 dolar olarak açıklanmıştı. Aynı zamanda Twitter Blue özellikleri ile kullanıcıya birçok imkan sağlanacak. Musk, "Bu yöntemle içerik üreticilerini ödüllendirmesi için Twitter'a bir gelir kapısı açılacak." şeklinde bir açıklama yapmıştı.

        TWİTTER MAVİ TİK ÜCRETİ TÜRKİYE İÇİN BELLİ OLDU

        Elon Musk, konuyla ilgili daha önce 8 dolar olan bu ücretin her ülkenin alım gücüne göre değişeceğini bildirmişti. Gelen son bilgilere göre Twitter Blue Türkiye abonelik ücreti 109 TL oldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ