Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları - Futbol Haberleri
        1

        Barcelona, UEFA Şampiyonalar Ligi E Grubu’nda Dinamo Kiev’in konuğu oldu. Katalanlar 70’da Ansu Fati’nin golüyle galibiyete uzandı ve puanını 6’ya yükseltti.

        2

        Grubun diğer mücadelesinde ise Bayern Münih, Benfica’yı konuk etti. Alman ekibi 26, 61 ve 84’te Lewandowski, 32’de Gnabry, 49’da Gnabry’nin attığı gollerle rakibini 5-2 mağlup etti. Benfica’nın golleri ise Felipe Rodrigues ve Darwin Nunez’den geldi.

        3

        F Grubu’nda Villarreal, Young Boys’u konuk etti. 36’da Capoue’nin golüyle 1-0 öne geçen İspanyol temsilcisi 89’da Groenevekd’in golüyle farkı 2’ye çıkardı ve galibiyete uzandı. Puanını 7’ye çıkaran Villarreal liderliğe yükseldi. Young Boys ise 3 puanda kaldı.

        4

        Grubun diğer mücadelesinde Atalanta, Manchester United’ı konuk etti. 12’de Ilicic’in golüyle 1-0 öne geçen Atalanta, 45’te Cristiano Ronaldo’nun golüne engel olamadı. 56’da bu kez Zapata ile üstünlüğü ele alan İtalyan ekibi, 90+2’de Ronaldo’yu yine durduramadı ve maç 2-2 sonuçlandı.

        5

        G Grubu’nda ise Almanya ekibi Wolfsburg, ağırladığı Avusturya temsilcisi Salzburg'u 2-1 yendi. Ev sahibi takımın gollerini 4. dakikada Ridle Baku ve 60. dakikada Lukas Nmecha, konuk ekibin golünü ise 30. dakikada Maximilian Wöber kaydetti. Puanını 5'e çıkaran Wolfsburg, grupta maç fazlasıyla ikinci sıraya yükselirken, Salzburg ise aldığı yenilgiye rağmen 7 puanla haftayı zirvede tamamlamayı garantiledi.

        6

        Grubun diğer maçında Sevilla, Fransız ekibi Lille’i konuk etti. 15’te Sevilla 1-0 öne geçerken Lille 43’te penaltı kazandı. Topun başına geçen Jonathan David hata yapmadı ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı. İkinci yarıya da iyi başlayan Lille 51’de bu kez Ikone ile gol buldu ve maçın sonucu ilan edildi: 2-1. Lille gruptaki ilk galibiyetini alırken puanını 5’e yükseltti. Sevilla ise 3 puanda kaldı.

        7

        H Grubu'nda turnuvanın son şampiyonu İngiltere temsilcisi Chelsea, konuk olduğu İsviçre'nin Malmö takımını 56. dakikada Hakim Ziyech'in golüyle 1-0 yendi.Şampiyonlar Ligi'ndeki toplam gol sayısını 8'e çıkaran Ziyech, Marouane Chamakh'ı yakalayarak turnuvanın en çok ağları sarsan Faslı futbolcusu unvanına ortak oldu.Bu sonuçla İngiltere temsilcisi, 9 puana yükselerek averaj farkıyla Juventus'un ardından grupta ikinci sırada yer alırken, Malmö ise henüz puanla tanışamadı.

        8

        Grubun diğer maçında Juventus, Zenit’i konuk etti. İtalyan ekibi 12’de Dybala ile öne geçerken Zenit 26’da Bonucci’nin kendi kalesine attığı golle skora dengeyi getirdi ve ilk 45 dakika 1-1 sonuçlandı. Dybala, 58’de bu kez penaltıdan bir gol kaydederken 73’te Chiesa farkı 2’ye çıkardı. 82’de Morata, Juventus’un 4. golünü atarken Serdar Azmoun maçın sonucunu uzatmalarda söyledi: 4-2. Puanını 12’ye çıkaran Juventus bir üst tura yükseldi. Zenit ise 3 puanda kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ