Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Lionel Messi rekor kırdı! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları - Futbol Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 2. haftan karşılaşmaları tamamlandı. A Grubu'ndaki il maçta Napoli, deplasmanda Rangers'ı 3-0 mağlup etti. Rangers 55. dakikada James Sands'in kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. 60. dakikada Piotr Zielinski penaltı kaçırırken Matteo Politano penaltıdan kaydettiği golle 68. dakikada Napoli'yi öne geçirdi.

        2

        85'te Raspadori, 90'da ise Ndombele farkı 3'e çıkardı ve Napoli rahat bir galibiyet aldı. İkide iki yapan Napoli bu sonuçla puanını 6'ya yükseltti; Rangers ise ikinci haftayı da puansız tamamladı. Rangers, üçüncü haftada Liverpool'a konuk olacak. Napoli ise Ajax'la deplasmanda karşılaşacak.

        3

        MILAN 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

        Milan, ilk maçta Chelsea'yi yenen Dinamo Zagreb'i konuk etti; 3 puanı 3 golle aldı. 45. dakikada Olivier Giroud penaltıdan Milan'ı öne geçirirken 47'de Saelemaekers skoru 2-0'a getirirken 56'da Mislav Orsic farkı 1'e indirdi. 77'de Pobega maçın sonucunu söyledi: 3-1.

        7

        Üçüncü haftada Chelsea, Milan'ı konuk edecek. Salzburg ise evinde Dinamo Zagreb'le karşılaşacak.

        8

        CELTIC SKORU KORUYAMADI

        F Grubu'nda Celtic, Shakhtar Donetsk'le karşı karşıya geldi. Konuk ekip 10. dakikada Bondarenko'nun kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçerken Shakhtar 29'da Mudryk'in golüyle skora denge getirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca Celtic puanla tanıştı; Shakhtar ise puanını 4'e yükseltti.

        9

        Grubun diğer maçında Real Madrid, RB Leipzig'i konuk etti. Mücadelede 80. dakika oynanırken Real Madrid Federico Valverde'nin golüyle 1-0 öne geçti.

        10

        90'da Marco Asensio farkı 2'ye çıkardı. Kalan dakikalarda gol olmayınca ikide iki yapan Real Madrid puanını 6'ya yükseltti. Leipzig ise ikinci haftayı da puansız tamamladı.

        11

        G Grubu'nda Kopenhag ile Sevilla karşı karşıya geldi. Mücadelede gol sesi çıkmadı ve 90 dakika 0-0'lık eşitlikle noktalandı. İki takım da ilk puanlarını aldı ve haftayı 1'er puanla kapadı.

        12

        G Grubu'nda Manchester City, Borussia Dortmund'u konuk etti. Konuk ekip 56'da Jude Bellingham'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

        13

        Manchester City 80'de John Stones'un golüyle skora denge getirirken 84'te Erling Haaland İngiliz ekibine galibiyeti getiren golü kaydetti: 2-1.

        14

        İkide iki yapan City puanını 6'ya yükseltirken Dortmund ise 3 puanda kaldı. Manchester City gelecek hafta Kopenhag'ı konuk edecek. Dortmund ise Sevilla'ya konuk olacak.

        15

        H Grubu'nda Juventus ile Benfica, Torino'da karşı karşıya geldi. Juventus henüz 4. dakikada Milik'in golüyle 1-0 öne geçerken Benfica 43'te Joao Mario'nun penaltıdan attığı golle skora dengeyi getirdi.

        16

        55'te David Neres sahne aldı ve Portekiz ekibi 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda gol olmayınca Benfica ikide iki yaparak puanını 6'ya yükseltti. Juventus ise ikinci haftada da puanla tanışamadı.

        17

        H Grubu'nde Maccabi Haifa ile PSG karşı karşıya gelirken ev sahibi ekip 54'te Chery'nin golüyle 1-0 öne geçti. 37'de Lionel Messi skora denge getirdi. Messi bu maçtaki golüyle Şampiyonlar Ligi'nde 39 farklı takıma gol atarak Cristiano Ronaldo'nun elinden rekoru almış oldu.

        18

        69'da Mbappe, PSG'yi one geçirirken 88'de Neymar maçın sonucu söyledi: 3-1. PSG ikide iki yaparak puanını 6'ya yükseltti. Maccabi Haifa ise ikinci haftada da puanla tanışamadı.

        Haberi Hazırlayan: Çağatay Çelik

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ