Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ümit Özat'tan Fenerbahçe ve Milli Takım yorumu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ümit Özat, NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirmelerde bulundu.

        2

        "Ali Koç, Fenerbahçe'yi holding gibi yönetmemeli' diyorlar. Manav gibi, bakkal gibi mi yönetecek? Elbette holding gibi yönetecek.

        3

        Manchester United da holding gibi yönetiliyor. Ferguson ile ilk 6 yıl başarı gelmedi ama sabrettiler. Şu anda sabır gerekli. Sabır, sabır, sabır...

        4

        Ben, Cocu'ya inanıyorum. Ben bile Josef ve Giuliano'nun gitmesini istemiyorum derdim. Ancak Cocu çıkıp da böyle bir şey demedi. Hiç şikayet etmedi. Bu adamı, 8 maçta değerlendiremeyiz.

        5

        Fenerbahçe bu sezonu unutup Cocu ile devam ederse, gelecek sezonları kazanır. Ancak Fenerbahçe, bu sezon Cocu'yu unutursa, gelecek sezonları da unutur. Cocu'ya zaman verilmeli.

        6

        Bu kadro yapısıyla Mourinho olsa, şampiyon mu olacak? Bir kez daha söylüyorum. Cocu'ya inanıyorum. Bu kadroyla Fenerbahçe'nin ikinci olmasını bile başarılı bulurum.

        7

        Üç antrenörün sezon başında kalması yanlıştı. Sen, Aykut Kocaman ile her yerde çalışmışsın. Neden burada kalıyorsun? İşler kötüye gittiğinde size patlayacağı belli. Bir temizlik yapılıyorsa, kökten yapacaksınız.

        8

        Fenerbahçe'de tek bir grup vardır. O da takımdır. Üç antrenör şu an yolda yürüse, kimse tanımaz. Bunlardan zarar gören Fenerbahçe.

        9

        Dört duvar niye var? Bazı şeyler içeride kalsın diye var. Kadro dışı bırakmak aslında çok çağdışı bir yöntem. Burada tuhaf bir durum var.

        10

        Teknik bir karar alınmadı. Volkan Demirel'in yaptığı açıklamadan sonra kadroya geri dönebileceğini düşünmüyorum.

        11

        İşler kötü gittiğinde her zaman bir suçlu aranır. Başkan, bu kararı almaktan memnun değildir. Fenerbahçe kaptanıyla son gün mukavele imzalanmaz.

        12

        Kaptan, takım kampı yaptıktan sonra takıma katılmaz. Volkan gibi bir oyuncuyla herkesten önce sözleşme imzalaman gerekir. Bu, onda bir kırgınlık yaratmıştır.