Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü oyuncu Aslı Enver ile ilgili bilinmeyen bir detay ortaya çıktı! Meğer ilk eşi herkesin tanıdığı o isimmiş! - Magazin Haberleri
        1

        Geçtiğimiz gün Berkin Gökbudak ile dünya evine giren Aslı Enver, özel hayatıyla tekrar gündem oldu. Ünlü oyuncunun ilk eşi merak edilirken, araştırmalar sonucu aslında Aslı Enver'in ilk eşinin çok ünlü ve Masumlar Apartmanı'nın yıldız ismi olduğu da ortaya çıktı.

        2

        Murat Boz ve Kerem Tunçeri ve Önder Öztarhan'ın ardından aradığı aşkı bulan Aslı Enver, Berkin Gökbudak ile dünya evine girdi.

        3

        Kavak Yelleri, Suskunlar, İstanbullu Gelin gibi dizilerde adından söz ettiren Aslı Enver'in ikinci evliliğini yapmasının ardından ilk evliliği de gündem oldu.

        7

        Aslı Enver evliliğinin bitmesinin ardından Murat Boz ile bir ilişki yaşadı. İddialara göre Aslı Enver'in evlenmek istemesi ve Murat Boz'un istememesi sebebiyle ilişki noktalandı.

        8

        Öte yandan Aslı Enver, 5 ay aşk yaşadığı sevgilisi Önder Öztarhan'dan nisan ayında ayrılmıştı. Öztarhan'ın ailesiyle de tanışan ve nikah masasına oturması beklenen çift, yollarını ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ