Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü sanatçılar 2020'yi nasıl karşıladı? - Magazin haberleri
        1

        DEMET AKALIN

        Ünlü popçu Demet Akalın, Adana Jolly Joker'de 2020'yi karşıladı. Akalın, sevilen şarkılarıyla Adanalıları coşturdu. Demet Akalın, kızı Hira’nın en sevdiği Barbie bebek kıyafeti ile sahneye çıktı. Şarkıcının kostümü, Gülşah Saraçoğlu'na ait.

        2

        HADİSE

        Hadise yılbaşında Kıbrıs’taki Limak Otel’de konser verdi. Amerika’da hazırlattığı Swarovski taşlı kostümüyle sahneye çıkan şarkıcı, “Sağlık, mutluluk, başarı, bereket ve aşk dolu, huzurlu bir yıl diliyorum” diye konuştu.

        3

        DENİZ SEKİ

        Deniz Seki, Mersin Jolly Joker sahnesindeydi. "Yeni yılda sağlık, mutluluk dilerken, kadınların istismar edilmediği, huzur dolu bir yıl olsun. Geçen yılı Nazar ile kapattık. Şükür sahnedeyim sizlerleyim. Allah herkese sağlık vesin." dilekleriyle 2020'ye sahneden 'merhaba' dedi. Seki, Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafeti giydi.

        4

        SEDA SAYAN

        Kıbrıs Salamis Bay Conti Resort Hotel sahnesinde 2.5 saat sahnede kalan Seda Sayan, Tolga Çam imzalı swarovski taşlarla işli kostümüyle dikkat çekti. Seda Sayan, şarkılarıyla ve esprileriyle yeni yıla 'merhaba' dedi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü şarkıcıya doğum günü pastası ile sürpriz yapıldı.

        5

        SİMGE

        Antakya The Museum Hotel sahnesinde yılbaşı gecesi şarkılarını seslendirdi. 2020 yılında yeni albüm için çalışmaları için stüdyoda olacağını belirterek, 2020 yılının şimdiden kendisine uğurlu geldiğini söyledi. Şarkıcı, Nazlı Ceren Köksal imzalı iddialı kıyafetiyle hem göze hem de kulaklara hitap etti.

        6

        ZARA

        Yılbaşında Kıbrıs Kaya Artemis otelde sahneye çıkan Zara, yine yoğun bir yıla girdiğini belirtti. Yurt içinde olduğu kadar yurtdışında da konserlerine devam edecek olan ünlü şarkıcı, 2020 yılında Amerika'da çıkacak bir proje albümde söyleyeceği şarkı için çalışmalara başladığını söyledi.

        7

        BÜLENT SERTTAŞ

        Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş, yeni yılın NG Afyon'da dinleyicileriyle karşıladı.

        8

        MUAZZEZ ERSOY

        Muazzez Ersoy, yılbaşı akşamı NG Sapanca Otel’de sahneye çıktı. Ersoy’un yılbaşı kostümü Gülşah Saraçoğlu’nun atölyesinde 2 ayda hazırladı. Swarovski taş kullanılan kostümün ağırlığı 22 kiloydu...

        9

        MEHMET ERDEM

        Sanatçı Mehmet Erdem, yılbaşı gecesi Wyndham Grand Kalamış’ta hayranlarıyla buluştu. Erdem, 'Bir Elmanın Yarısı' şarkısı ile yeni yıla girerken, "Sevdiklerinizle beraber sağlıklı, huzurlu yıllarınız olsun. Yeni yılınız kutlu olsun." dileklerinde bulundu ve "Yeni albümümüzle 2020’de sizlerleyiz" diyerek yeni albümünü müjdeledi.

        10

        SİBE CAN

        Sibel Can, yeni yılı Les Ambassadeurs Hotel’de sahnede sevenleriyle karşıladı. Nihan Peker imzalı siyah kadife elbise tercih eden sanatçı, yeni yılda, yeni albüm müjdesi verdi.

        2020’nin ilk aylarında stüdyoya girecek olan ünlü sanatçı sahnede dinleyicilerine, "Yeni yılın sizler için sağlıklı, huzurlu mutlu ve aşk dolu geçmesini diliyorum. Yeni yılda herkesin her istediği gerçekleşsin" dedi.

        11

        FAZIL SAY-ECE DAĞISTAN

        Fazıl Say ve eşi Ece Dağıstan, yeni yıla Kıbrıs’ta Cenk Eren'in sahne aldığı Rocks Hotel’de girdi. Ünlü müzisyen, eşiyle beraber aynı zamanda evlilik yıl dönümlerini de kutladı.

        12

        TARKAN

        Megastar Tarkan, Kıbrıs Girne’de Elexus Hotel'de dinleyicileriyle beraber yeni yılı karşıladı. Eski ve yeni şarkılarını söyleyen şarkıcıya, sevenleri hep bir ağızdan eşlik etti.

        13

        EBRU GÜNDEŞ

        Ebru Gündeş, yılbaşı gecesi Kıbrıs Cratos Premium Otel’de konser verdi. Balmain imzalı kırmızı siyah mini elbisesiyle sahneye çıkan Gündeş, şarkılarıyla olduğu kadar şık görüntüsüyle de beğeni topladı. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde sevenleriyle 2020 dileklerini paylaşan Gündeş, önce sağlık diledi: “Önce sağlık olsun, o olursa gerisi gelir.”

        14

        İREM DERİCİ


        İrem Derici, yeni yıla Adana Sheraton Grand’ta “merhaba” dedi. Derici, dünden bugüne hit olmuş şarkılarından oluşan repertuvarı ile Adanalıları coşturdu.

        15

        FUNDA ARAR

        Funda Arar yılbaşı gecesi Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Hotel’in sahnesindeydi. Songül Sarpbaş imzalı altın rengi bir elbiseyle sevenlerinin karşısına çıkan sanatçı, “Herkese altın gibi bir yıl diliyorum” dedi.

        16

        ASLI HÜNEL

        Aslı Hünel, Aqua Florya Meos Balık’ta sahneye çıktı. Gecede iki farklı kıyafet giyen Hünel’i eşi Savaş Yurtsever ve abisi Saruhan Hünel de izleyenler arkasındaydı.

        17

        CENK EREN

        Cenk Eren, yılbaşı gecesi Kıbrıs Rocks Hotel sahneye çıktı. Cenk Eren, 2019 'un son günlerinde 'Cenk Eren Repertuvar Selda Bağcan Şarkıları' albümünün başarısı ile kapatmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ