Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Ünlüler tatil sezonu açtı! Selen Görgüzel, Eda Ece, Demet Evgar... - Magazin Haberleri
        1

        Cansu Dere (41), başrolünde yer aldığı dizinin final yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Sıcak havanın ve denizin tadını çıkaran ünlü oyuncu, iskelede uzanırken poz verdi. Kahverengi ve siyah renkli bikinisiyle objektif karşısına geçen Dere, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        Cansu Dere'nin, "Dünya üzerinde bir yerde..." notunu düştüğü gönderi takipçileri tarafından oldukça ilgi gördü.

        2

        Dere, geçtiğimiz günlerde de bu fotoğrafı, "Ve tatil başlar..." notuyla yayınlamıştı.

        3

        Yaz mevsiminin başlamasıyla televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri, soluğu tatil beldelerinde aldılar. İşte o isimlerden bazıları...

        4

        DEMET ÖZDEMİR

        Oğuzhan Koç ile yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen oyuncu Demet Özdemir, Çeşme'de tatil yapıyor.

        5

        EDA ECE

        Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Eda Ece de soluğu denizde aldı. Ünlü isim, teknede çekilen fotoğrafını, "Vitamin deniz..." ifadeleriyle paylaştı.

        6

        DEMET EVGAR

        Yaklaşık 7.5 aylık hamile olan ve kızı 'Mavi'yi kucağına almak için sabırsızlanan Demet Evgar, sezonu Bodrum'da açtı. Siyah mayosu, pembe kimonusu ve şapkasıyla poz veren ünlü oyuncu, bu karesine "Gün doğumu..." notunu düştü.

        7

        SELEN GÖRGÜZEL

        Geçtiğimiz mart ayında oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel (43), yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturmasının ardından soluğu Bodrum'da aldı. Siyah bikinisiyle objektif karşısına geçen Görgüzel, "O zaman yaz başlayabilir." dedi.

        8

        MELİS İŞİTEN

        Kendisi gibi oyuncu olan Uraz Kaygılaroğlu ile 3 yıl önce yollarını ayıran Melis İşiten de sezonu açtı. Çiçek desenli bikinisiyle poz veren İşiten, bu fotoğrafı, "Efsunlu anlar..." notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

        9

        EDA TAŞPINAR

        Mikonos Adası'ndan vazgeçmeyen sosyetik güzel Eda Taşpınar da kamera karşısına geçti.

        10

        DEFNE SAMYELİ

        Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli de tatil sezonunu açtı. Yeşil bikinisiyle objektif karşısına geçen Samyeli, fit vücuduyla adından söz ettirdi.

        11

        CHLOE LOUGHNAN

        2019 yılında şarkıcı Serdar Ortaç ile evliliğini sonlandıran Chloe Loughnan, İspanya'da tatil yapıyor. Marbella şehrinde denizin ve güneşin tadını çıkaran İrlandalı model, bikinisiyle objektif karşısına geçti.

        12

        DENİZ SEKİ

        Son dönemde verdiği kilolarla büyük değişim geçiren ve fotoğraflarına uyguladığı photohop ile konuşulan şarkıcı Deniz Seki, tatil sezonunu Bodrum'da açtı.

        13

        ÖZGE BORAK

        Oyuncu Özge Borak, sezonun ilk bikinili pozunu, "Ve oy çokluğuyla deniz sezonu açılmıştır. Yaşasın! Teyzemle açtık sezonumuzu, oh mis." notuyla paylaştı.

        14

        ECEM ÇIRPAN

        Miss Turkey 2015 birincisi olan voleybolcu ve model Ecem Çırpan, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Lider Şahin ile tatil sezonunu Çeşme'de açtı. Sevgilisiyle birlikte objektif karşısında poz veren Çırpan, çekilen fotoğrafı da sosyal medyadan yayınladı.

        15

        BENSU SORAL

        Oyuncu Bensu Soral da (31) geçtiğimiz günlerde tekne turuna çıktı. Ünlü isim, pembe renkli büstiyeri ve eteğiyle objektif karşısında verdiği pozları da sosyal medya hesabından yayınladı.

        16

        SİBEL CAN

        Ünlü şarkıcı Sibel Can da geçtiğimiz haftalarda Yunanistan'ın Simi Adası'na gitti. Güneşin keyfini çıkaran Can (51), Kali Strata adlı taş merdivenlerde objektif karşısında poz verdi.

        17

        MELİS SEZEN

        Son dönemin popüler oyuncularından Melis Sezen (25) de soluğu Endonezya'nın Bali Adası'nda aldı. Işıltılı transparan bir elbise ile objektif karşısına geçen Sezen, fotoğraflarını "Nehrin kızıyım ben!" notuyla yayınladı.

        18

        BURCU ESMERSOY

        Yaklaşık 8 aydır aşk yaşadığı yazılımcı Nazım Akmandil'den evlilik teklifi alan ve nikah masasına oturmaya hazırlanan sunucu Burcu Esmersoy (45), sezonu Dubai'de açtı.

        19

        YASMİN ERBİL

        Şovmen Mehmet Ali Erbil'in oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, (26) soluğu Dubai'de aldı. Plajda güneşlenirken çekilen fotoğraflarını Instagram'dan yayınlayan Erbil, "Yaz; lütfen kal..." ifadelerini kullandı.

        20

        ŞEVVAL ŞAHİN

        Yılın yarısını seyahat ederek geçiren ve daha önce uçak yolculuğundan yorulduğunu ifade eden Şevval Şahin (22), pembe renkli iddialı bikinisiyle poz verdi. Tatil yapmak için İspanya'nın Formentera adasına giden Miss Turkey 2018 birincisi, teknede çekilen fotoğraflarını paylaştı.

        21

        BURCU ÖZBERK

        Oyuncu Burcu Özberk (32), rol aldığı 'Aşk Mantık İntikam' adlı dizinin final yapmasının ardından soluğu Endonezya'nın Bali Adası'nda aldı. Bikinisiyle objektif karşısında poz veren Özberk, fotoğraflarını "Gün erken başlıyor, uyanamıyorum." notuyla yayınladı.

        22

        AYBÜKE PUSAT

        Oyuncu Aybüke Pusat (27) da sezonu Tunus'ta açtı. Denizin ve sıcak havanın keyfini çıkaran Pusat, bikinili pozunu takipçileriyle paylaştı.

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ