Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerden Anneler Günü mesajı; Yılmaz Erdoğan, Hülya Koçyiğit, Demet Akbağ, Yasemin Sakallıoğlu, Gonca Vuslateri... - Günün magazin haberleri
        1
        2

        HÜLYA KOÇYİĞİT
        Bugün, Anneler Günü... Anne; sevginin en saf halini yaşatandır. En iyi arkadaştır, güvendir, merhamettir, kalpten hissedendir, ileriyi görendir. En güzel, en özel limandır, en büyük güçtür.

        Bu duyguyu tatma şansı yakalayan, yüreğinde annelik duygusunu taşıyan, kendi doğurmasa da annelik yapan ve evlatlarını kaybetmiş tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum. Annesini toprağa vermiş evlatlarımızı ise anne yüreğimle kucaklıyorum.

        3

        TÜRKAN ŞORAY 
        Anneler Günü kutlu olsun.

        4

        FİLİZ AKIN 
        Aslında bugün keyfim yok. Kendi de çok güzel bir anne olan bir akrabanın önemli bir sağlık haberiyle ilgili olumlu beklentideyim. Beni anne olarak seçen canım oğluma ve canım kızlarıma çok teşekkür ederim. Bugün Anneler Günü.

        5

        AJDA PEKKAN 
        Ahh Anneciğim, 25 yıl dile kolay. Sana olan özlemim hiç dinmedi, huzur içinde uyu.

        6

        NİLÜFER YUMLU
        Bugün bir kez daha annemi derin sevgi ve hasretle anarken, bana annelik duygusunu yaşatan canım kızımın ve bütün annelerimizin anneler gününü kutlar, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim. Anneler günümüz kutlu olsun

        7

        YILMAZ ERDOĞAN
        Her cümlesinde bizlere ayrı bir film heyecanı yaşatan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

        8

        CEM DAVRAN
        Elli küsur yıl önce, yer Dr.Tevfik Sağlam İlkokulu bahçesi... Arkada Kasımpaşa Lisesi, en arkada Haliç ve çevresi. Ablamın öğretmeni Işıl hanım ve beni sarıp sarmalayan annem. O zamanlar öğretmenlerimiz de anne - baba gibiydi, bunu söylemeliyim. Canım annem, bildiğiniz meleklerdendi, huzur içinde uyuyordur inşallah. Dua ettim bütün yitirdiğimiz anneler için. Mekânları cennet olsun.

        9

        DEMET AKBAĞ

        Başta Zübeyde Hanım'ın sonra bu ülkenin şahane evlatlarını yetiştiren tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun. 

        13

        GONCA VUSLATERİ 
        Anneliğimin ilk günlerinden bu fotoğraf... Son günü de hiç olmayan bir yolculuk... Anneler Günü'müz kutlu olsun. Bu muhteşem duygu için Asya'ya ve babasına çok teşekkür ederim. Bu kadar çok fotoğraf çekimi yaptım. Yıllar sonra ilk kez bir fotoğrafımı çok beğendim. Çünkü gerçek. Çünkü o yorgun ama mutlu bakan kadını ben tanıyorum.

        14

        KAAN URGANCIOĞLU
        İlk Anneler Günün kutlu olsun sevgilim.

        15

        MERVE DİZDAR
        Ezgi mola Anneler Günü'n kutlu olsun. Güzel anne, ilkini ben kutlayayım sonralarını Can...

        16

        YASEMİN SAKALLIOĞLU
        Annelik bir kadının ömrüne yazılmış borç gibi... Güzelliğinden, sabrından, dişiliğinden çalmışları sanki... Bu öyle bir gelgit ki bir yanı aynaya bakmayı bile unutuyorken diğer yanı yüzüne bakan küçük bir yüze ayna tutuyor sanki... Anne; 4 harf 1 kelime daha bir cümle bile olmamışken ne çok yer kalıyor değil mi?

        Tüm annelerin, annesini özleyenlerin, anne gibi hissedenlerin haklı günü kutlu olsun. Bazılarını duyduğu özlemden kucaklıyorum.

        17

        TARKAN
        Tüm annelerin, anne adaylarının, anne yarısı olanların, anne gibilerin, anne olamayıp yüreği anne gibi atanların, anne gibi hissedenlerin Anneler Günü'nüz kutlu olsun.

        18

        HADİSE
        Canım annem... Annelerimizin yüzündeki bu gülümseme her şeye bedel. Annemin ve tüm annelerin gününü kutlarım.

        19

        ENGİN GÜNAYDIN
        Annem ve teyzem.

        20

        BEREN SAAT 
        Anneler Günü kutlu olsun. 

        21

        HANDE ERÇEL
        Çok küçüktüm seni kaybettiğimde. Sana zaten doyamazdım ama keşke bir süre daha dizinin dibinde yaşasaymışım bu hayatı... Zaman geçtikçe daha da alışamıyorum yokluğuna. Hâlâ öpebiliyorken doya doya öpün ve sarılın anneciğinize. O güzel kokularını içinize çekin, geri vermeyin nefesinizi. Çiçekler açsın ruhunuzda.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ