Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerden Elon Musk'a 'mavi tik' tepkisi - Magazin haberleri
        1

        Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, 'mavi tik'i yani hesabını onaylamak isteyenlerin 8 dolar ödeyeceğini duyurmuştu. Musk, ücret ödenmemesi halinde onaylı hesaplarda bulunan 'mavi tik'i kaldırılacağını açıklamıştı.

        2

        20 Nisan akşamı başlayan uygulama sonrasında çok sayıda kurum ve ünlü isim, onaylı hesap simgesini kaybetti. Uygulama sonrasında bazı isimler tepkisini dile getirdi.

        Demet Akalın, "Heyyyu Elon Musk; sen yokken biz vardık be gülüm. Ben tıksız da Demet Akalın'ım, bizi herkes tanır" mesajını paylaştı.

        3

        "BU SEN İSTEDİN! MAHKEMEDE GÖRÜŞÜRÜZ"

        Elon Musk'tan İlhan diye bahseden oyuncu Zafer Algöz, "Yel kayadan toz alır misali İlhan mavi tikimizi kaldırmış. Dünyanın çevresini kimseye sormadan uydularınla çöplüğe çevirdin. Mahkemede görüşürüz İlhan. Bunu sen istedin. İlhan'ın mavi tikine Beşiktaşımızın kartalını koyuyorum" ifadeleri kullandı.

        4

        Oyuncu Kerem Bürsin, Twitter kullanıcı ismine 'Mavi Tik' yazısını ekleyerek, Elon Musk'ın tepki çeken hamlesini ti'ye aldı.

        5

        "HER ŞEY PARA DEĞİL"

        Gurme Vedat Milor, hesabından mavi tik'in kaldırılması hakkında, "Elon Musk ve diğer tüm şımarık zenginlere her şeyin para olmadığını gösterebiliriz. Mavi tık nedeniyle etkileşim gücünü kaybetmediğimi kanıtlamak için lütfen retweet ve beğeni! Belki dünyayı değiştirmek imkansız ama kendi küçük devrimlerimizi yapabiliriz" notunu düştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ