Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlüleri buluşturan parti! Aslı Enver, Hande Erçel, Cansu Dere... - Magazin haberleri
        1

        Volkan Özdemir'in haberine göre; Disney Plus, Türkiye'de yayın hayatına başladı. Geçtiğimiz akşam yapılan tanıtım gecesine ünlüler akın etti. Halit Ergenç, Aslı Enver, Cansu Dere, Melis Sezen, Demet Özdemir ve Hande Erçel gibi pek çok ünlü oyuncunun yer aldığı gece, Tarkan'ın verdiği konser ile son buldu.

        2

        "YALNIZ KALMAMAK İÇİN İLİŞKİYE BAŞLAMAK İYİ BİR ŞEY DEĞİL"

        Etkinlik için beyaz bir elbise giyen Cansu Dere, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, "Geceye layık olmaya çalışıyorum. Hazırlanmam çok uzun sürmedi. Beğendiyseniz ne güzel, ben de kendimi iyi hissediyorum." dedi.

        Gece hakkında da konuşan Dere, "Birlikte bir yola çıktık. Güzel olacak. Seyirci olarak da mutluyum alternatif artıyor. Oyuncu olarak da ayrıca mutluyum. Oynayabileceğimiz senaryo çeşitliliği fazla olacak." ifadelerini kullandı.

        3

        Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde çıktığı tatilden paylaştığı fotoğrafların takipçileri tarafından yoğun ilgi görmesi hakkında da "Bikinili fotoğraf... Herkes giyiyor. Güzel yorumlar geldiği için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

        AŞK YOK

        Aşk hayatı hakkında da konuşan Dere, "Hiçbir şey yok. Olsa zaten siz herkesten önce öğrenirsiniz. Bu işler kolay işler değil. Yalnız kalmamak için ilişki devam ettirmek ya da ilişkiye başlamak iyi bir şey değil." dedi.

        4

        "BEN KAAN İLE TATİLE GİTMEDİM"

        Son dönemin popüler oyuncusu Pınar Deniz, siyah dekolteli bir elbise giymeyi tercih etti.

        5

        Ünlü oyuncu, muhabirlerin "Tatile çıkma fırsatınız olmuş sanırım. Kaan Urgancıoğlu karavan ile tatil yaptı. Siz de gittiniz diye dedikodular çıktı." ifadelerinin kullanılması üzerine, çıkan söylentilerin gerçek dışı olduğunu ifade etti.

        6

        "HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

        Geceye katılan Aslı Enver de gazetecilerle sohbet etti. Turuncu renkli büstiyerini dekolteli uzun bir etek ile kombinleyen Enver, "Çok heyecanlıyım." dedi.

        7

        "RUHUMUZ NASIL İSTERSE ÖYLE..."

        Transparan bir elbise giydiği görülen Melis Sezen, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir ödül töreninde giymeyi tercih ettiği elbise için yapılan açıklamaların hatırlatılması üzerine, "Ben onun cevabını verdim zaten. Her zaman da söylediğim gibi, ruhumuz nasıl isterse öyle..." ifadelerini kullandı.

        8

        "ÇOCUKLUĞUMDA 'STAR WARS' HAYRANIYDIM"

        Halit Ergenç de muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Kendisi gibi oyuncu olan Bergüzar Korel ile evli olan Ergenç, "Bir takım projeler var daha netleşmedi." diye konuştu. Ünlü isim, "Çocukluk kahramanlarınız var mıydı?" sorusuna ise, "Çocukluğumda 'Star Wars'ı çok severdim. O furyaya ben de katılmıştım." yanıtını verdi.

        9

        Şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir de turuncu renkli derin yıtmaçlı elbisesiyle poz verdi.