Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerin 'Babalar Günü' paylaşımları; Tarkan, Çiçek Dilligil, Seren Serengil... - Magazin haberleri
        1

        TARKAN

        En kıymetlim, her şeyim, birtanecik kızım... Seninle birlikte içimdeki çocuğu yeniden büyüttüğümü, ona sevmeyi yeniden öğrettiğimi, varlığınla yaralarımı her gün biraz daha iyileştirdiğimi, aslında yeniden doğduğumu biliyor muydun? Geçmişin karanlığında kaybolan ruhumun ışığı seninle yeniden gördüğünü...

        Babalık neymiş daha yeni yeni anlıyor ve öğreniyorum. Arada takılıp düştüğümü, hatalar yaptığımı da biliyorum ama her nefesimde daha iyi bir baba olmak için uğraşıyor ve çabalıyorum.

        Dilerim ki babalığım; senin mutlu, özgüvenli, hayallerinin peşinden giden, kendini seven, özgür ruhlu, cesur, güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen, kalbini, sezgilerini dinlemeyi ihmal etmeyen ama aklını da kullanmasını bilen, sevgi dolu, duyarlı ve de merhametli bir insan olmana aracı olur.

        Yaşadığım sürece seni koşulsuzca hep çok seveceğim, koruyacağım ve mutluluğun için elimden geleni yapacağım. Babalıkla hayatın gerçek anlamını öğrettiğin için sana teşekkür ederim.

        2

        BAŞAK DİZER TATLITUĞ

        Melekler günü kutlu olsun.

        3

        CEM YILMAZ

        'Babalar Günü'nüz kutlu olsun.

        4

        HÜLYA KOÇYİĞİT

        Her çocuğun ilk aşkı babasıdır. Babalar bize hayatı öğreten, koşulsuz şartsız yanı başımızdaki desteklerimizdir. Onlar; dert ortağımız, dostumuz, arkadaşımız, sırdaşımız, evlerimizin yıkılmaz direğidir. Canım Selim'ciğim, canım babam, evlatlarım Ender, Altan ve Kaan başta olmak üzere tüm babaların, babalığı yüreğinde hissedenlerin ve çocuklarına baba olabilmiş annelerin 'Babalar Günü'nü kutlarım.

        5

        TOLGA KAREL

        Koca yürekli babam... Nurlar içinde uyu... Bu benim sensiz geçirdiğim ilk 'Babalar Günü'm. Torunun doğdu, aynı sana benziyor. Dudağında kırmızı bir leke vardı, doğarken Amerika'lı doktorlar ona "meleklerin öpücüğü" dediler. Kim bilir babam belki de küçük Tufan doğarken o melekler ordaydı ve sen de ordaydın. Işıklar içinde...

        6

        SERAY SEVER

        Bugün 'Babalar Günü'... Canım kocam ilk 'Babalar Günü' heyecanını yaşarken ve ben de bunun sevinci içindeyken babamsız yaşadığım ilk 'Babalar Günü'n ve çok acı çekiyorum. Müthiş bir mutluluk ve şükür, derin bir acı ve boşluk kolkola... Yaşam da zaten sanırım böyle bir şey... Doğum-ölüm, mutluluk-üzüntü hepsi bizim için. Hem güçlü olmak zorundayız hem de çok aciziz. Kah gülüyorum kah ağlıyorum, yapabildiğim tek şey teslimiyet; o da becerebildiğim kadar... Canım babamı, en iyi dostumu, en büyük güç kaynağımı ve desteğimi çok özlüyorum. Tek tesellim huzur içinde olduğunu bilmek. Ruhum, canım kocamı çok seviyorum ve ona da baba olma hissini yaşatabildiğim için Allah'ıma şükrediyorum. Sonuç sonsuz şükür... Canım Allah'ıma sonsuz şükür...

        13

        METİN ŞENTÜRK

        Hayatlarını yetişmemize adayan, varlıkları ile bizlere güç veren, geçmişten geleceğe hayatlarımıza ışık tutan, gölgelerinde güç bulduğumuz saygıdeğer babalarımızın ve bizlere babalık yapan güçlü annelerimizin 'Babalar Günü'nü kutluyorum.

        14

        CEYDA DÜVENCİ

        Günün kutlu olsun sevgilim... Seninle büyümek aşırı eğlenceli.

        15

        BEHZAT UYGUR

        Babalar ölmez!

        16

        SEREN SERENGİL

        Canım babam... O kadar özlüyorum ve o kadar eksikliğini hissediyorum ki... 'Hep babam olsaydı bana kimse bunu yapamazdı!' diyorum; 'Müsade etmezdi, kimse bunu yapmaya cesaret etmezdi...' O kadar çok 'Babam olsaydı...' ile başlayıp sonunu getiremediğim cümlelerim var ki... Hele şu aralar... Babam olsaydı, hep babam olsaydı... Allah biliyor sen görüyorsun sen beni oradan da korursun ben biliyorum çünkü benim babam hepinizi döver. Öztürk Serengil 'Babalar Günü'n kutlu olsun.

        17

        ECE ERKEN

        Babam... Hep arkamdaki ve yanımdaki güç oldun. Hep ol inşallah. Çok sağlıklı, çok ama çok mutlu ol babacığım ve hep bizimle ol. 'Babalar Günü'n kutlu olsun.

        18

        UĞUR ARSLAN

        Huzurlarınızda alemin en kral babası, herbirinizin babası gibi...'Babalar Günü'nüz kutlu olsun.

        19

        MERVE ÖZBEY

        Sen bu dünya üzerinde gördüğüm en güzel babasın... sadece Elif'e değil bana, elini uzattığın herkese... iyi ki sen...

        20

        ÖZLEM ADA ŞAHİN

        Evimizin babası, hayatımızın anlamı, neşesi... Seni çok seviyoruz Berkay Şahin 'Babalar Günü'n kutlu olsun.

        21

        BÜLENT ŞAKRAK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ