Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerin okul heyecanı (2019-2020 eğitim öğretim yılı)
        1

        GUPSE ÖZAY

        Bugün okulun ilk günüymüş. Ben de dedim velilere bir şeyler yazayım. Gittim üşenmedim birinci sınıf fotoğrafımı buldum falan. Neyse, ben ilk gün sınıfa girmeyip saatlerce okul bahçesinde ağladım. Sonra annem benle girdi sınıfa. Orda da gidecek diye bir tur daha ağladım. Sonra öğretmen bizi dışarı çıkardı ben bahçede tekrar deliler gibi ağlamak... Neyse ertesi gün yine aynı.. Yani ben okuldan çok korktum, çekindim, ağladım. Demem o ki çocuklarınız bugün korktuysa üzülmeyin, bakın ilerde benim gibi mükemmel bir.... Şaka şaka yani biraz önce okul önünden geçerken panik bir anne gördüm diye yazdım. Sıkıntı yok! Bütün öğrencilere iyi bir ders yılı dilerim. Çok uzun yazmışım evet.

        2

        CEYDA DÜVENCİ

        Evet, ben de senin gibi oldukça duygusal anlarla evladını okula bırakırken, bir o kadar da içimden kendi başıma planların peşine düşen bir anneyim. Okul evlatlara harika bir yolculuk anne-babalara da kendi özel hayatlarını hatırlamalarını sağlayan bir kurum. Gönül rahatlığıyla okula teslim ettik balköpüğümüzü. İlk kez tek başına artık okulda... Tabii ki kelimeler yetersiz benim için. Kızım bağımsızlaşıyor ve tüm emeklerimizin meyvesi çıkıyor yavaş yavaş, ağacımız meyve veriyor. Tüm çocuklarımıza mutlu oldukları, kendilerini keşfettikleri şahane bir eğitim yılı olsun... Ben keyif kahvesine giderken, sevgilim Bülent Şakrak belgesel çekmeye Antep’e, oğlum Ali evde azmaya gitti bile…

        3

        ECE YOSMAOĞLU

        Yeni eğitim öğretim yılında tüm evlatlarımıza başarılar. (temsili: 1 ortaokul, 1 ilkokul, 1 anaokulu öğrencisi)

        7

        ATILAY ULUIŞIK

        Şimdi okullu olduk... Sınıfları doldurduk. Bütün öğrenciler için başarılı bir eğitim öğretim yılı olsun.

        8

        HAKAN YILMAZ

        Başladık hayırlısıyla. Tüm öğrenci kardeşlerime zihin açıklığı ve başarılar dilerim.

        9

        SELEN GÖRGÜZEL ALKAN

        Sıcak hala kendini hissettirirken yaz, hele de o simsiyah önlüklerin içinde iyice piştiğimiz beyaz yakalı okul günleri...Koca bir yaz tatilinin ardından özlenen okul, öğretmenin, arkadaşların yeni alınan kokulu silgiler,bembeyaz defterler, ucu hala sivri kalemler ve mıknatıslı kalem kutusu...Beslenme çantasında ki elma kokusu...Ya öğlencisin ya sabahçı...Bahçede bekleyen anneler 2 yandan örülmüş saçlarda ki dantelli kurdela...Dizlerde haylazlık izleri...Tatilde geç kalkmaya alışmış küçücük bedenin sabahın erken saatlerine direnişi...İstiklal Marşı ve ardından Andımız...Biz de böyleydi okul günleri... Geleceğin büyükleri bugünün minik kuzuları için yeni bir eğitim öğretim yılı başlıyor...Başarı ve mutluluk getirsin...Büyükleri sayıp küçükleri koruyun ülkünüz yükselmek ileri gitmek olsun Ata’mızın açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürümeye devam edin...İyi dersler arkadaşlar!

        10

        ŞEYMA SUBAŞI

        11

        AHU SUNGUR

        Vay arkadaş nasıl geçiyor zaman... benim iyi kalpli, efendi oğlum... dün ilkokula başlamamış mıydın sen... Liseli mi oldun bugün... bu sulu göz annen tabi ki bugün de okulun kapısına kadar geldi. sınıf kapısına kadar ilerleyen Ahu’yu okul giriş kapısında ekarte etmeyi başardın bravo

        12

        MUSTAFA CECELİ

        Yeni eğitim yılı hayırlı olsun.. Arın’a, bütün öğrencilere, bütün öğretmenlerimize ve okullardaki bütün personele başarılı bir dönem diliyoruz.. 3.sınıf olduk bugün..