Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin KİM ÇEKTİ? Son dakika: Uraz Kaygılaroğlu'na takipçilerinden zor soru - Magazin Haberleri
        1

        Şubat ayında ilk olarak Habertürk'ün duyurduğu Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzüntaç'ın aşk dedikodusu, ünlü oyuncu tarafından doğrulanmıştı.

        Çıkan haberlerin ardından birlikteliklerini sosyal medyaya taşıyan çiftten Kaygılaroğlu, gönderilerine bir yenisini daha ekledi.

        2

        "FOTOĞRAFI KİM ÇEKTİ?"

        Melis İşiten ile evliliğinden Ada adında bir kızı olan Uraz Kaygılaroğlu, yatakta çekilen bu karesini Instagram'dan yayınladı.

        Takipçileri ise ünlü oyuncuya, "Fotoğrafı kim çekti?" sorusunu yöneltti.

        Konuyla ilgili suskunluğunu koruyan Kaygılaroğlu'nun gönderisi 124 binden fazla beğeni aldı.

        3

        O DA AŞKINI İLAN ETMİŞTİ

        Uraz Kaygılaroğlu'nun, Berrak Tüzünataç ile aşkını ilan etmesinden sonra, Melis İşiten'in de gönlünü komedyen Sergen Deveci'ye kaptırdığı ortaya çıkmıştı.

        4

        "ÖPÜNCE GEÇER DİYORUM"

        İşiten, aşkını Instagram hesabından haykırmıştı. Ünlü oyuncu, paylaşımında Deveci'yi etiketleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

        Öpsen geçer, sarılsak unuturuz ama darılırsak kalırız öyle. Hiç darılmasak olmaz mı? Paramparça olmadan, dile gelse kırılmaya yazan taraflarımız... Böylelikle gülüşümüzle iyi etsek birbirimizi derim ben. Yine kadehlerle doğurur sabahı, kahkahalarımızla şifalandırırız birbirimizi... Affedilir diyorum yani. Öpünce diyorum; geçer. Yeter ki niyetimiz neşemizle sevmek olsun.

        Melis İşiten, bir ay önce Sergen Deveci'nin YouTube kanalındaki Talk Show'una katılmıştı.

        5

        SERGEN DEVECİ HAKKINDA

        Sergen Deveci, 2 Ekim 1991 tarihinde İzmit’te dünyaya geldi. Deveci, oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nda eğitim aldı. Sosyal medya mecralarında tanınan isimler arasında yer alan Sergen Deveci, skeçleri ile dikkat çekmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ