Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Anneler günü hediyeleri! Her bütçeye göre en şık en uygun Anneler Günü hediyeleri 2019
        1

        Mayıs ayı gelince herkesin aklına gelen günlerden biri de Anneler Günü... Antik Yunan döneminden günümüze kadar gelen, tüm dünyada farklı zamanlarda kutlanan Anneler Günü, bu yıl 12 Mayıs Pazar günü kutlanıyor. Hakları hiçbir zaman ödenmeyecek anneler için çocukları en büyük hediyedir. Güzel sözler söylemek, sarılıp öpmek anneleri mutlu etmeye yeter tabii ki. Diğer yandan bu özel günde onları dünyanın en mutlusu yapacak pek çok hediye seçeneği de mevcut. Biz de bu düşünceden yola çıkarak anneler için pek çok hediye seçeneğini bir araya getirdik. Hala annenize bir hediye almadıysanız, sizi "Anneler Günü'nde ne hediye alsam?" düşüncesinden kurtaracak, her bütçeye göre hazırladığımız Anneler Günü hediyeleri sayesinde sevginizi en saf haliyle gösterebileceksiniz. İşte en güzel Anneler Günü hediyeleri...

        2

        CİLT BAKIMI VE KOZMETİK

        Shiseido White Lucent Brightening jel krem - 590 TL

        3

        Diadermine Expert Glow sıkılaştırıcı gündüz kremi - 74,90 TL
        Diadermine Expert Glow yenileyici gece kremi - 74,90 TL
        Diadermine Expert Glow aydınlatıcı serum 74,90 TL

        10

        Çiçek Sepeti phalaenopsis orkide çiçeği - 69,99 TL

        11

        KONAKLAMA

        NG Sapanca ve NG Afyon, Anneler Günü’ne özel sunduğu paketleriyle annelere ve sevdiklerine keyifli bir deneyim yaşatıyor. NG Sapanca'da 11-12 Mayıs tarihlerinde, iki kişilik superior odada, yarım pansiyon, 1 gece 2 kişi, kişi başı 1 adet 50 dakikalık Bali masajı 1.165 TL’den başlayan fiyatlarla annelere ve sevdiklerine sunuluyor. NG Afyon’da 10 – 12 Mayıs tarihleri arasında iki kişilik superior odada, yarım pansiyon, 2 gece 2 kişi, kişi başı 1 adet 50 dakikalık Bali masajı 799 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

        12

        Four Seasons Hotels Istanbul, Anneler Günü için brunch'a davet ediyor. Otelde ayrıca anne ve anne adaylarına unutulmaz bir deneyim yaşatmak için, mayıs ayı boyunca The SPA’nın birbirinden rahatlatıcı ve yenileyici bakımlarını içeren hediye sertifikalarından alan misafirlere havuz girişi hediye ediliyor.

        37

        LR Classics Deluxe Paris kadın parfümü 50 ml - 74,90 TL

        38

        Sephora'da seçili parfümlerde geçerli olan kampanyada 300 TL alışverişe 50TL, 400 TL alışverişe 75 TL, 500 TL alışverişe 100 TL indirim ve her ek 100 TL'lik parfüm alışverişine ek 20 TL indirim imkanı sunuluyor.

        39

        Burberry Classic edp 100 ml kadın parfümü - 195 TL