Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Malatya deprem son durum: Malatya'da kaç kişi öldü hasar durumu ne? Malatya'da ölü ve yaralılar var mı, kaç bina yıkıldı?
        1

        Malatya'da son durum meydana gelen üç büyük depremin ardından merak konusu oldu. Deprem ile 140 binanın yıkıldığı Malatya'da son durum araştırılıyor. Malatya'da ölü ve yaralı sayısı ve hasar durumuna ilişkin bilgiler gelmeye devam ediyor. İşte Malatya'da yaşanan gelişmeler ve hasarın boyutu...

        2

        KAHRAMANMARAŞ'TA YENİ DEPREM

        AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre ise Elbistan merkezli depremin büyüklüğünü 7.6 olarak açıklandı.

        3

        TÜRKİYE GÜNE DEPREM İLE UYANDI

        Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve Gazaziantep'in Nurdağı ilçesinde 6,4 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Diğer yandan Kahramanmaraş'ın yanı sıra Gaziantep ve Adıyaman'da çok sayıda deprem meydana geldi.

        Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 4.17'de, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşti. 7,7 büyüklüğündeki deprem, 7 kilometre derinlikte oldu.

        4

        MALATYA'DA SON DURUM NE?

        Yaşanan depremler sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bazı il valilikleri ve AFAD tarafından peş peşe açıklamalar geldi. Deprem birçok ilde hissedildi.

        5

        AFAD'DAN YENİ AÇIKLAMA: SON DURUM NE?

        AFAD'dan saat 17.30 sularında yapılan açıklamada, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenlerin sayısının 1498 olduğu aktarıldı.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ