Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yağmur Tanrısevsin'den 'Kerem Bürsin' açıklaması! - Günün Magazin Haberleri
        3

        "DÖNEM İŞİNDE YER ALMAK İSTERİM"

        Oyuncu, yeni projeler için senaryolar okuduğunu ancak netleşen bir iş olmadığı için açıklama yapmaktan kaçındığını dile getirdi.

        Dönem işi yapmayı istediğini ifade eden Yağmur Tanrısevsin, "Yeni projeler için görüşmelerimiz var ama şu an netleşmedi. Dönem işi hiç deneyimlemedim. Neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

        4

        "AŞK YENİDEN" DEDİKODULARINA YANIT

        Eski erkek arkadaşı Kerem Bürsin ile sosyal medyada birbirlerini takip eden Tanrısevsin, aralarında tekrar aşk başlayabileceği iddialarına da son noktayı koydu.

        Bürsin ile arkadaş olduklarını söyleyen Yağmur Tanrısevsin, "Tekrar aşk durumu yok." diyerek, haklarında çıkan söylentileri yalanladı.

        5

        DİZİ AŞKI GERÇEK OLMUŞTU

        Yağmur Tanrısevsin ile Kerem Bürsin'in 2013-2014 yıllarında yayınlanan 'Güneşi Beklerken' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. Bir yıl birlikte olan oyuncular, 2014'te ilişkilerini noktalamıştı.

        6

        BİRBİRLERİNE ZAMAN AYIRAMADILAR

        O dönem evlenecekleri konuşulan çiftin, başka projelerde yer almaları nedeniyle birbirlerine zaman ayıramadıkları için ayrıldığı iddia edilmişti.

        7

        ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞMÜŞTÜ

        Öte yandan oyuncu Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in geçtiğimiz yıl nisan ayında aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Final yapan 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide başlayan arkadaşlıkları daha sonra aşka dönüşen Erçel ve Bürsin'in ilişkilerini noktalamıştı.

        8

        BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

        Hande Erçel, sevgilisini sosyal medyadan takipten çıkarmış ve Bürsin ile çekilen fotoğraflarını da silmişti. Kerem Bürsin de Erçel ile verdiği pozları Instagram'dan kaldırmıştı.

        9

        Bürsin ve Erçel'in iş anlaşmalarının sekteye uğramaması için bağlı oldukları ajansların isteği ile ayrıldıkları ileri sürülmüştü.

        10

        "SÜRPRİZ AŞK" İDDİASI

        Ancak daha sonra Bürsin'in gönlünü sosyal medyadan takipleştiği spor spikeri Elif Gökalp'e kaptırdığı konuşulmuştu.

        11

        "DOĞRULUK PAYI YOKTUR"

        Bürsin cephesinden o iddialara yanıt gelmişti. Ünlü oyuncunun bağlı olduğu Günfer Günaydın Ajans, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

        Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur. Oyuncumuz Kerem'in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ