Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
ECE ULUSUM/ GAZETE HABERTÜRK

Şu sıralar nostaljinin çok ekmeği yeniyor. İyisi de yapı - lıyor kötü iş de arada kaynı - yor. Ama bu akşam 80’leri hatırlamak, o günleri yâd etmek ya da eğlenmek isteyenlere göre bir konser var: Funda Arar 80’ler konseri.

Şarkılardan dekora kadar her şey düşünülmüş. Üstelik “Seksen - ler” deyince aklınıza kimler geli - yorsa onların parçalarını okuyacak: Fikret Kızılok, Coşkun Sabah, Zeki Müren, Sezen Aksu, Nilüfer, Kaya - han, Zerrin Özer, Edip Akbayram, Ajda Pekkan, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur... Var da var! Bu konser için aylarca çalışan Funda Arar’ı son provasında ziyaret ettik; darbeden o dönemlerin modasına kadar her şeyi konuştuk.

■ Birkaç yıl önce de 80’ler konseptli bir konser gerçekleştirmiştiniz. Çalışmalar nasıl gitti?

Epeydir yapmak istiyordum bu konseri. Repertuvara yılbaşından beri çalışıyoruz. Uzamasının bir nedeni de şarkı seçmekti, çok var ve hangi birini alsak diye düşündük. Sevdiklerime ve yakınlarıma danıştım ve sonunda ortaya çıktı. ‘

BEN DOĞUŞTAN VATKALIYIM’

■ Gelenleri neler bekliyor? 80’lere dair görsellerimiz de var.

Sahneyi bir görsen, kaset kapakları, disko topu ve daha neler neler... Orada hikâyeler de anlatacağım. Şarkılar söyleyip o dönemlere gideceğiz. Ona göre de giyineceğim. Ama vatkaları azalttırdım, ben doğuştan vatkalıyım. Kapılardan sığamam! Hem eğlenceli hem de komik olacak gibime geliyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ