Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi ‘Sette her şey yolunda’

        Ekin TÜRKANTOS / GAZETE HABERTÜRK

        Başarılı kariyerini yaptığı işlerle belli eden, sürekli yükselen bir grafikle kariyerini sürdüren oyuncu Aslı Enver, Show TV’nin başarılı dizisi “Kış Güneşi” ile bu yıla hızlı bir giriş yaptı. Oynadığı tiyatro oyunuyla ödül aldı, sinema filmi çekti ve yeni bir aşka yelken açtı. Tüm bu güzel gelişmelerin yanı sıra bir de L’Oréal Paris Elseve’in yeni güzellik elçisi oldu. Jane Fonda’dan Jennifer Lopez’e, Eva Longoria’dan Doutzen Kroes’a kadar dünyaca ünlü yıldızlar gibi kariyerine bir de güzellik elçiliği titrini eklemiş oldu. İşi gereği bakımına ve özellikle de saçlarına dikkat ettiğini söyleyen Enver, sağlıklı saçlarıyla pek çok kadın gibi kendini çok daha iyi hissettiğini anlatıyor. Enver ile bu kez hayatındaki son gelişmeleri, güzellik ritüellerini ve dizisini konuştuk.

        Seninle en son filmin vizyona girdiğinde konuşmuştuk, üzerine bir de güzellik elçisi oldun. Bugüne kadar yer aldığın işlerin başarıyla altından kalktın. Bu sana ne hissettiriyor?

        Uzun zamandır ekran karşısında olmama rağmen, içinde bulunduğum tüm projeler için heyecanlanıyorum. Güzellik elçisi olmak çok güzel bir duygu. Bu şekilde kadınlara ulaşacak olmak beni mutlu ediyor. Sahip oldukları ışıkları ortaya çıkarabilmeleri ve kendine güvenlerini yansıtabilmeleri için kadınlara imkân veren, yaklaşımlarını beğendiğim bir marka ile işbirliği yapmaktan keyif duyuyorum.

        Doğal saçlarla markanın güzellik elçisi oldun. Özel bakım ritüellerin neler?

        Her kadının kusursuz bir cilt görünümü ve güzel görünen saçlarla sahip olduğu güzelliği ortaya çıkarabileceğini düşünüyorum. Setlerde saçlar fön, maşa gibi sebeplerle kırılıyor, saç uçları çatallaşıyor ve yıpranmış bir görüntü oluşuyor. Önceleri saçlarımı kestirmek zorunda kalıyordum. Ama uzun zamandır kendime özen gösteriyorum. Saç bakımım olmazsa olmazlarım arasında yer alıyor.

        Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olarak kendi işinde başarıyı yakaladıktan sonra bu teklifin gelmesini nasıl karşılıyorsun?

        Güzellik elçisi olduğum marka, yüz yılı aşkın bir süredir standart güzellik anlayışları yerine, dünya kadınlarının sahip olduğu güzelliği bir bütün olarak ön plana çıkartıyor. Bu çok önemli bir ayrıntıydı.

        “2016 benim yılım olacak” demiştin ve oldu.. Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından “En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu” ödülünü aldın. Film ve dizi projesi üst üste geldi, güzellik elçisi oldun. Bir de aşk kapıyı çaldı. Artık tüm gözler üzerinde. Bu seni rahatsız ediyor mu?

        Bu yıl benim için güzel başladı. Dediğin gibi her şey yolunda, güzel devam ediyor. Asla rahatsızlık diyemem çünkü bu benim mesleğimin bir parçası...

        Dizi nasıl gidiyor? Rolüne alıştın mı, çekimler nasıl gidiyor?

        Sette her şey yolunda. Nisan karakterinin farklı yönlerini göreceğiz ilerleyen bölümlerde. Bu da beni heyecanlandırıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ