Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün iletişim gezegeni Merkür, Aslan burcuna geçiyor. İletişimimizde 2 hafta boyunca duygusal, sıcak ve sosyal yönlerimiz ön plana çıkabilir. Olumlu konuşmalar ve görüşmeler içinde olacağız. Konuşmalarımızda baskın olmak, etrafımızı, sevdiklerimizi ve çocuklarımızı kontrol etmek ön plana çıkabilir. Gösterişli fikirlerden hoşlanabiliriz.

        KOÇ

        Merkür 2 hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşacak. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşturacaksınız.

        BOĞA

        Eve dair, emlak alım, satım veya kiralama gibi işlemleriniz varsa yapacak ortamları rahatlıkla bulacaksınız. Geçmişle ilgili konular aile içinde konuşulmaya ve görüşülmeye başlanabilir.

        İKİZLER

        Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda etkili hareket etmenize neden olacak. Akrabalarınızla olan sorunlarınız çözülebilir.

        YENGEÇ

        Maddi olarak zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönemde ortaya çıkabilir.

        ASLAN

        Önemli görüşmeler ve anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Bu konularda çekinmeden harekete geçebilirsiniz.

        BAŞAK

        Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artış görülebilir, dikkatli olun!

        TERAZİ

        2 hafta boyunca Merkür sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerleyecek. Organizasyonlarda, davetlerde ve grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi rahatça sergileyeceksiniz.

        AKREP

        İş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek ve sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız. Patronlarınızla ve üstlerinizle olan iletişiminizi geliştirebileceğiniz bir dönem olacak.

        YAY

        Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret ve hukuk alanlarınızda iletişiminiz hızlanacak. 2 hafta boyunca önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları yapabilirsiniz.

        OĞLAK

        Merkür, ortaklaşa para konularında kafanızın çözüme yönelik çalışmasına neden olacak. Eğer kredi ya da borç almak istiyorsanız tereddüt etmeden harekete geçebilirsiniz.

        KOVA

        Yaşadığınız ilişkide, evliliğinizde ve ortaklığınızda problemleriniz varsa bunlara çözüm bulmak üzere harekete geçebilirsiniz. Bu dönem içinde anlaşmalar gündeminize gelebilir.

        BALIK

        Merkür, iş alanlarınızdaki görüşmelerinizi hızlandıracak. İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir ve iş arkadaşlarınızla uyumu yakalayabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ