Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Otomobil dereye uçtu

        Solaklı deresine uçan otomobildeki Çayırbaşı köyünün eski kadın muhtarı Sevgi Akbulut öldü, oğlu yaralı kurtuldu. Sevgi Akbulut'u kurtarmak için dereye atlayan araç sürücüsüne ise ulaşılamadı.

        Bahadır ÖKTEM/ TRABZON (AHT)

        Trabzon'un Uzungöl beldesinden Dernekpazarı'na doğru gitmekte olan Kemal Kamburoğlu yönetimindeki 61 AR 487 plakalı otomobil, Hadipazarı mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Solaklı Deresi'ne uçtu.

        Aracın büyük bir gürültüyle dereye uçtuğunu fark eden çevrede yaşayan vatandaşlar yardıma koştu. Lastiklerinin üzerine düşen araçtaki sürücü Kemal Kamberoğlu, Sevgi Akbulut ve oğlu Fatih Akbulut (16), aracın içinden çıkarak üzerine çıkmayı başardılar. Vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine gelen Çaykara itfaiye ekipleri, halat atarak kazazedeleri kurtarmaya çalıştı. Kurtarma ekibinin attığı ipi yakalamaya çalışırken dengesini kaybeden Sevgi Akbulut dereye düşerek sel sularına kapıldı. Bunun üzerine araç sürücüsü Kemal Kamberoğlu da kadını kurtarmak için peşinden dere atladı.

        Kaza yerinden 500 metre ilerde kayalara sıkışmış halde bununan Sevgi Akbulut, kaldırıldığı Çaykara Doktor Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sevgi Akbulut'u kurtarmak için peşinden dereye atlayan sürücü Kamberoğlu ise sel sularına kapılarak kayboldu. Aracın üstünde kalmayı başaran 16 yaşındaki Fatih Akbulut, itfaiye ekiplerinin ve vatandaşların yardımıyla yaralı olarak kurtulmayı başardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ