Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kayıp kimyagerin cesedi parçalanmış olarak bulundu

        Mustafa ŞEKEROĞLU/AHT

        Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 29 Mart 2010 tarihinde başvuran Yaşar Soydaş (63), Antalya'ya toprak araştırması için giden ağabeyi Nebil Soydaş'tan uzun süre haber alamadığını ve bulunmasını istedi.

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Nebil Soydaş'ın cep telefonu takibe alındı. Nebil Soydaş'ın telefonunun son olarak 16 Aralık 2009 tarihinde Antalya'nın Gazipaşa İlçesi Söğüt orman yangın kulesinde bulunan baz istasyonundan sinyal gönderdiğini tespit etti. Bunun üzerine jandarmayla irtibata geçilerek bu bölgede arama yapılması istendi. Jandarma ekipleri kısa süre sonra Gazipaşa, Çayır Yaylası mevkii ormanlık alanda bir su kuyusunun yanında parçalanmış bir erkek cesedi buldu.

        Yapılan ilk incelemede vahşi hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilen erkek cesedinin Nebil Soydaş'a ait olduğu tespit edildi. Nebil Soydaş'ın cesedinin yanında, kullandığı cep telefonu da bulundu.

        Polis Nebil Soydaş'ın cesedinden geriye kalan kemik parçalarının İstanbul Adli Tıp Kurumu'na getirilerek inceleneceğini belirtti. Öte yandan Nebil Soydaş'ın telefonuyla son olarak konuştuğu kişilerin tespit edilerek ifadelerinin alınacağı öğrenildi. Yetkililer Nebil Soydaş'ın bir cinayete kurban gitmiş olma ihtimaline karşılık soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ