Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Derbi saatinde hava nasıl olacak?, Hava sıcaklıkları?, Meteoroloji'nin hava durumu, Havalar nasıl olacak?

        HABERTURK.COM

        Türkiye'nin büyük bir bölümünde bu akşam ve yarın sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacak. Genellikle mevsim normalleri civarında seyredecek olan hava sıcaklığı, güney kesimlerde yer yer normalin üzerinde sıcaklık artışları ile devam edecek....

        İL İL EN DETAYLI VE EN GÜNCEL HAVA DURUMU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

        DERBİ SAATİNDE YAĞMUR YAĞACAK MI?

        Meteoroloji'nin tahminlerine göre; bu akşam Marmara Bölgesi'nde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. İstanbul'da milyonlarca kişinin merakla beklediği Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin oynanacağı saatlerde, yağmur etkili olabilir. Taraftarlar ve İstanbullular, aralıklarla ancak etkili oluşacak sağanak yağışlara karşı dikkatli olmalı...

        TÜM YURTTA HAVA DURUMU

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Göller yöresi, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Güneydoğu Anadolu'da aralıklarla kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Afyon çevrelerinde sis hadisesi bekleniyor.

        Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Genellikle mevsim normalleri civarında, güney kesimlerde yer yer üzerinde seyretmeye devam edecek.

        Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ