Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yasemin Allen ve Tolga Güleç ayrıldı mı? Birbirlerini sosyal medyadan sildiler! - Magazin haberleri
        1

        Uzun yıllardır Türkiye-İngiltere arasında mekik dokuyan ve son olarak İstanbul'a yerleşen oyuncu Yasemin Allen (33), meslektaşı Tolga Güleç (40) ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çiftten kötü haber geldi.

        2

        Allen ve Güleç'in, ilişkilerini noktaladığı ileri sürüldü. İkilinin, birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakması 'ayrılık' iddialarını güçlendirdi.

        Yasemin Allen ve Tolga Güleç, henüz konuya ilişkin bir açıklamada bulunmadı.

        3

        "NAZAR DEĞSİN İSTEMEM" DEMİŞTİ

        Yasemin Allen, Tolga Güleç ile ilişkisini "Çok yeni başladı ilişkimiz, çok mutluyuz. Dünya güzeli bir insan olduğu için nazar değsin istemem." sözleriyle ilan etmişti.

        4

        BODRUM'A GİTMİŞLERDİ

        Öte yandan Allen ve Güleç, geçtiğimiz haziran ayında birlikte Bodrum'da görüntülenmişti. Bir süre ayaküstü sohbet eden ikili, sonrasında birbirlerini öpücüklere boğmuştu. Çiftin romantik anları objektiflere böyle yansımıştı.

        5

        "SENİ SEVMEK NE MUHTEŞEM BİR ŞEY!"

        İkilinin daha önce de ayrıldığı ileri sürülmüştü. Çiftin fikir ayrılıkları yaşadıkları iddia edilmişti. Aşıklar söylentileri paylaştıkları fotoğrafla yalanlamıştı.

        Yasemin Allen, sevgilisiyle verdiği bu pozu sosyal medya hesabından, "Seni sevmek ne muhteşem bir şey!" notuyla paylaşmıştı.

        6

        3 YILLIK İLİŞKİSİNİ BİTİRDİ

        Allen, 3 yıllık sevgilisi Jonny Grant ile ilişkisini 2020'de noktalamıştı. Ünlü oyuncu, bu kararı Grant ile hem pandemi nedeniyle görüşemediği hem de işine konstantre olmak için allmıştı. "Strike Back" adlı Amerikan dizisinde iki sezon başrolde yer alan oyuncu, rolü bitince Londra'dan İstanbul'a dönmüştü.

        7

        4 YIL EVLİ KALDI

        "Hatırla Sevgili", "Kırık Kanatlar", "Öyle Bir Geçer Zaman ki", "Poyraz Karayel" ve "Masumiyet" gibi dizilerde rol alan Tolga Güleç de 2013 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Yeliz Şar'dan 2017'de boşanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ