Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars’ta düzenlen U15 Türkiye Güreş Şampiyonasına katılan Afyonkarahisar'lı sporcular yarışmada çok sayıda madalya kazandı.
        Kars'ta gerçekleştirilen yarışmada farklı kilogram kategorilerinde Afyonkarahisarlı sporculardan Sebahat Işıkçı, Abdullah Sarı Türkiye şampiyonu olurken, Ravza Sivrikaya Türkiye İkincisi, Elvan Ebrar Gökbulut, Ecrin Dudu Gümüş, Batuhan Bozdoğan, Türkiye üçüncüsü olurken, Abdullah Sarı isimli sporcu ise 'En Centilmen Sporcu' ödülü aldı.
        Yarışmanın ardından Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise "Bulgaristan’da düzenlenecek U15 Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek sporcularımız Abdullah Sarı ve Sebahat Işıkçı başta olmak üzere, milli takıma seçilen tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor; uluslararası arenada başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler