Refüje çarpıp yan yatan otomobilde bulunanların burnu bile kanamadı
Antalya'nın Serik ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin refüje çarparak yan yatması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ve yolcu yara almadan kurtuldu.
Antalya'nın Serik ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin refüje çarparak yan yatması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ve yolcu yara almadan kurtuldu.
Kaza, Orta Mahalle Antalya–Alanya D400 kara yolu üzerindeki Öğretmenevi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 07 BOP 256 plakalı otomobil, yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkarak yol ortasındaki refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç yan yatarak yol ortasında durdu. Kazada araç içerisinde bulunan sürücü ve bir yolcu, çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Şans eseri kazayı yara almadan atlatan 2 kişi, olay yerinde büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D400 kara yolunda trafik kısa süreliğine tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.