Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ağını güçlendirmek ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerindeki muhtelif kavşaklarda kapsamlı düzenleme ve bakım çalışması yapacak.
        Kentin batı yakasında vatandaşlara daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunulması hedefleniyor. Bu kapsamda trafiğin yükünü çeken kavşakların elden geçirilmesi için "Batı Bölgesi (Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası İlçeleri) Muhtelif Kavşak Yapılması" ihalesine çıkılacak.
        Yol ve Bakım Batı Bölgesi Şube Müdürlüğü tarafından koordine edilen ihale, 18 Haziran Perşembe günü saat 14.00'te Büyükşehir Ana Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek.

        Çalışmalar 540 günde tamamlanacak
        EKAP üzerinden tekliflerin alınacağı ihaleyi kazanan firmaya sözleşmenin ardından 10 gün içerisinde yer teslimi yapılacak. Bölgedeki kavşakların düzenleme, bakım ve onarım işlerinin yer tesliminden itibaren 540 takvim günü içinde tamamlanması planlanıyor.
        Proje dahilinde 100 bin metreküp yarma ve 21 bin metreküp trimer kazısı gerçekleştirilecek. Güzergahlara 50 bin ton plentmiks temel, 10 bin 500 ton bitümlü sıcak temel, 33 bin 750 ton binder tabakası, 27 bin 250 ton aşınma tabakası, 2 bin ton asfalt yama ve 31 bin 750 metrekare mineral parke döşenecek.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler