Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT'te memur Nurettin Çiçek’in (37), halı sahada maç yaparken fenalaşıp hayatını kaybettiği olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

        Olay, 30 Mart’ta Bahçelievler Mahallesi Turan Beyazıt Caddesi’nde bir halı sahada meydana geldi. Atatürk Anadolu Lisesi’nde memur olan Nurettin Çiçek, arkadaşlarıyla maç yaptığı sırada aniden fenalaşıp, yere yığıldı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Çiçek, kurtarılamadı. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Çiçek'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Nurettin Çiçek’in cenazesi, Halid bin Velid Camisi'nde kılınan namazın ardından Tillo ilçesine bağlı İkizbağlar köyünde defnedildi.

        Öte yandan, olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Çiçek’in bir anda duraksadığı, başını tuttuktan sonra yere düştüğü, çevredekilerin yardıma koştuğu anlar yer aldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler