Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yeşim Ceren Bozoğlu'dan 'karantina' günlükleri - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, salgından korunmak için kendisini ve kedisini eve kapattı.

        2

        Instagram'ı aktif kullanan ve bu süreçte eğlenceli anlarını yayınlayan Bozoğlu, geçtiğimiz gün 'karantina günlükleri 20. gün' ifadelerini kullanarak bir paylaşımda bulundu.

        3

        "GÜLÜMSEYEREK FOTOĞRAF ÇEKMEYE ÇALIŞIYORUM"

        Sosyal medyaya gülümsediği bir pozunu ekleyen oyuncu, sevenlerine moral vermek için şu sözleri sıraladı:

        Karantina günlükleri 20. Gün; gülümseyerek fotoğraf çekmeye çalışıyorum. Çünkü gülmeye, güldürmeye, mutlu günlerin geleceğini aklımdan ve kalbimden çıkarmamaya, sevdiklerimin iyi ve sağlıklı olduğunu duymaya, daha iyi insanlara dönüşmek için, birlikte geçirdiğimiz bu zorlu sınavı beraberce, dayanışarak paylaşarak atlatacağımıza inanmaya ihtiyacım var.

        4

        "KALBİMİ VE KENDİMİ DİNLİYORUM"

        Hayatıma bir şekilde değen, sevdiğim herkesi merak ediyorum. İyiler mi, sağlar mı, aileleri iyi mi, bir ihtiyaçları var mı?

        Kalbimi ve kendimi dinliyorum. İçimdeki ses bu sınavın bitişinde, yeni bir dünyaya adım atacağımızı söylüyor. Tuhaf bir şekilde korkum azaldı. Sadece arada, sevdiklerimden uzak olmak beni sarsıyor.

        5

        "HAYATIMIZI YENİDEN OLUŞTURMALIYIZ"

        İnsanın bu dünyadaki en önemli sınavının, sevgi ve emekle olduğunu idrak ediyoruz iyice.

        Maddi ve manevi olarak birbirimize destek olmayı, paylaşmayı ve sevmeyi, değer vermeyi yeniden öğrenmek zorundayız. Eski cevaplarımız hazırda, cebimizde olanlar. Ve eski oyuncaklarımız işe yaramıyor bugün. Yeniden oluşturmamız gerekiyor hayatımızı, kendimizi.

        6

        "YAKINIMIZDAKİNE SABIRSIZ OLABİLİYORUZ"

        Naçizane küçük bir tavsiye; stresimiz arttıkça, birbirimize olan tahammülümüz azalabiliyor. Sabrımız mecburen genişletilirken en yakınımızdakine sabırsız olabiliyoruz.

        7

        "GÖRDÜĞÜMÜZ FOTOĞRAF ÇOK DEĞİŞECEK"

        Kusuru gösteren değil, örten olmaya çalışalım mı? Karşımızdan beklediğimiz değeri, sevgiyi ve şefkati önce biz karşımızdakine vermeyi deneyelim mi? Kendimize ve hayatımızdakilere ihtiyaçlarını sorarak, dinleyerek ve anlayarak baktığımızda, gördüğümüz fotoğraf çok değişecek belki.

        8

        Aynı anda hem tek başımıza ve hem de yekpare olduğumuzu ispat etti bize bu deneyim. Bunu aklımdan çıkarmamaya niyetliyim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ