Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yeşim Salkım'dan babası Dursun Salkım'a veda: Sarılamadım! - Magazin haberleri
        1

        Yeşim Salkım'ın, 27 Ağustos'ta koronavirüse yakalanan babası Dursun Salkım'dan acı haber geldi. Bir süredir hastanede tedavi gören Dursun Salkım yaşamını yitirdi.

        2

        Dursun Salkım, Üsküdar Şakirin Camii'nde kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Ihlamurkuyu Mezarlığı'na gönderildi. Cenazeye Yeşim Salkım ve aile üyeleri başta olmak üzere çok sayıda yakını katılım sağladı.

        3

        Sanat dünyasından cenazeye katılamayan isimler ise çelenk gönderdi. Cenaze namazının kılındığı esnada Salkım ise gözyaşlarına hakim olamadı.

        4

        Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü şarkıcı, "Sizin hiç babanız öldü mü? Cenette buluşalım babam..." ifadelerini kullandı.

        5

        BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

        Babasının izinden giderek şarkıcı olan Yeşim Salkım, "Huzurla uyu babam, nur içinde uyu. Seni çok seviyorum son bir kez sarılamadım sana en çok o koyuyor bana" dedi.

        6

        PANDEMİYE İNANMIYORDU

        Yeşim Salkım daha önce koronavirüs salgınına inanmadığın söylemiş, "Anlayın artık dünyada bir salgın yok. Bu küresel oyuna kendiniz de dahil olduğunuz için hepinizi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) şikayet edeceğim, koca bir yalansınız" demişti.

        Aşı karşıtı da olan Salkım sosyal medyadan paylaştığı bir videoda ise "Ben ne bedenime, ne çocuğuma dokunulmasına izin vermeyeceğim. Bizim hayatımızdan çaldınız hepiniz bunun bir bedeli olacak" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ