Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA: Yol verme tartışmasında böyle bıçakladılar - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Uşak'ta tartıştıkları sürücüyü defalarca bıçaklayarak ağır yaralayan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Olay, 30 Eylül Cuma günü Ankara-İzmir Karayolu üzerindeki özel bir hastanenin önünde gerçekleşti. İHA'nın haberine göre, Y.Ş., otomobiliyle seyrederken yol verme konusunda başka bir araçtaki C.G. (20) ve A.G. (13) ile tartıştı. Özel hastanenin önüne gelindiğinde araçlardan inen şahısların tartışması yerini kavgaya bıraktı.

        DEFALARCA BIÇAKLADILAR

        Y.Ş., güpegündüz yaşanan kavgada C.G. ve A.G. tarafından defalarca bıçaklandı. Saldırganlar daha sonra araçlarına binerek kaçarken, olay yerine de polis ekipleri sevk edildi. Özel hastanede tedavi altına alanın yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

        REKLAM

        50'YE YAKIN SUÇ KAYITLARI ÇIKTI

        Olayın ardından çalış başlatan polis, şüpheli şahısları saklandıkları adreste suç aleti bıçakla birlikte yakaladı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Farklı suçlardan 50’ye yakın suç kayıtları olduğu öğrenilen şahısların tartıştıkları sürücüyü bıçaklama anları ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ