Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde belediye, sahipsiz köpek ve kediler için "Hayvan Sağlığı Merkezi ve Barınağı Projesi" hazırladı.

        Belediye Başkanı Gökhan Coşar, gazetecilere, ilçede yaşayan sahipsiz köpek ve kedileri korunaklı alanda toplayacaklarını söyledi.

        Coşar, "İlçemizde yaşayan sokak hayvanlarının bakım, barınma, tedavi ve gelişimlerine uygun olabilecek yeni bir yaşam alanı oluşturmak için tüm aşamalarını tamamladığımız Hayvan Sağlığı Merkezi ve Barınağı Projesi'ni ilçemize kazandırıyoruz. Merkezimiz, sahipsiz hayvanların bakımından tedavisine, rehabilitasyonundan beslenmesine kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunacak. Bu proje, ilçemizin hayvan dostu kimliğini daha da güçlendirecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler