Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yuvamdaki Düşman 3. bölüm ilk sahnesi: "Torunum nerede?" | Yuvamdaki Düşman 3. bölüm fragmanı

        Oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Show TV'nin yeni dizisi Yuvamdaki Düşman'ın sona eren 2. bölümü sonrasınad 3. bölümünden ilk sahne yayınlandı. İşte Yuvamdaki Düşman 3. bölüm ilk sahnesi ve 2. bölüm özeti...

        "TORUNUM NEREDE?"

        Show TV'nin psikolojik gerilim türündeki hikayesiyle ekrana bağlayan dizisi Yuvamdaki Düşman’ın 3. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Ceren’e Kerem’i soran Yasemin, Ceren’in “Kerem sizinle birlikteydi ya Yasemin Hanım” cevabıyla şoke oluyor.

        Yasemin’in kendini savunmaya çalıştığı anlar gerilimi arttırırken, Olcay “Yeter, torunum nerede?” diyerek tepki gösteriyor. Kerem’i bulmak için koşan Çifthanlıların yaşadığı panik heyecanı yükseltiyor.

        REKLAM

        YUVAMDAKİ DÜŞMAN 2. BÖLÜM ÖZETİ

        Yuvamdaki Düşman’ın bu akşam ekrana gelen ikinci bölümünde;

        Ceren yeni kimliği ile Çifthanlılardaki ilk gününe başladı. Bu sırada Yasemin, Tülin’in yanına giderek neden davacı olmadığını öğrenmek istedi. Tülin’in yaşadığı zorlu süreci ve hastalığını öğrenen Yasemin duydukları karşısında şoke oldu. Şirketteki aktif görevini bırakmak isteyen Murat’ın yerine geçmek isteyen Nil ise Murat’ın sert tepkisiyle karşılaştı. Sarhoş olan ve soluğu Alper’in evinde alan Nil, onunla dertleşmek istedi.

        Bu sırada eve gelen Murat, Nil’in onları dinlediğinden habersiz Alper’e, şirketin başına geçmesi için teklifte bulundu. Kazadan sonra araba kullanamayan Yasemin, Tülin’i ziyaret etmek istedi. Yasemin’i Tülin’e götürebileceğini söyleyen Ceren, Olcay ve Yasemin’i karşı karşıya getirecek planını uygulamaya koydu. Yarı yolda arabayı kullanması için Yasemin’e veren Ceren, Olcay’a Yasemin’in zorla arabayı kullandığını söyledi.

        REKLAM

        Yasemin’in Tülin’i köşke davet ettiğini öğrenen Ceren, Tülin’in kendisini görmemesi için her şeyi göze alarak harekete geçti. Heyecanlı dakikaların yaşandığı sahnede Ceren, kahvesine koyduğu ilaçla Tülin’in bayılmasını ve hastaneye kaldırılmasını sağladı. Yasemin’in düzenli kullandığı ilaçları değiştiren, kaybettiği oğlu Umut’un yerine koyduğu Kerem’i emzirmeye başlayan Ceren, Kerem’i gezdirme bahanesiyle televizyon izleyen Murat’ın yanına geldi.

        Murat’ın oğlu Kerem’i sevdiği sırada Ceren, Yasemin’in koltuğuna yerleşti. Murat, Kerem ve Ceren’in aile gibi göründüğü sahnede Ceren'in mutluğu yüzünden okunuyordu. Hastanede yanık ünitesinde tedavi gören gizemli kişinin final sahnesinde söyledikleri ise dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağına dair merakı iyice arttırdı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ