Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zeynep Bastık ile DJ Artz (Efe Çelik) aşkı belgelendi - Magazin haberleri
        1

        Zeynep Bastık ile Tolga Akış 2021'de nikah masasına oturmuş ancak ikili evliliklerinde birinci yılı doldurmadan boşanma kararı almıştı. Geçtiğimiz yıl da evliliğini sonlandıran Bastık, aradığı aşkı buldu.

        2

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Bastık'ın, gönlünü DJ Artz ismiyle tanınan ve Farah Zeynep Abdullah’ın eski sevgilisi Efe Çelik'e kaptırdı.

        3

        Taze aşıklar ilk kez Bomonti’de görüntülendi. Gece yarısı arkadaş grubu ile bir mekandan çıkan çift, kendilerine iletilen soruları cevaplamadı.

        4

        Bastık, basın mensuplarının ısrarlı sorularına gülmekle yetindi. İkili ardından hızlıca arabalarına binip evlerinin yolunu tuttu.

        5

        "EŞ OLMA DURUMUNU BECEREMEDİK"

        Zeynep Bastık, boşandıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

        Kimse boşanmak için evlenmiyor ama biz eş olma durumunu beceremedik. Birbirimizi yıpratmadan bu işin yürümediğini gördük ve ayrılık kararı aldık. Hala görüşüyor, çalışıyoruz ama eş ve sevgili olma durumu bizim için bitti.

        6

        Eş olma durumunu sürdürmek zorunda olmadığımızın farkına vardık. Günümüzde evliliğin zor olduğunu düşünüyorum. Evlilik değerlerini koruyarak kurumu devam ettirmek zor.