Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zeynep Beşerler'den, Fazıl Say ve Ece Dağıstan açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Son dönemde sunuculuk için görüşmeler yaptığını dile getiren Zeynep Beşerler, "Çocuk olduğundan dolayı dijital platform çok daha mantıklı" ifadelerini kullanarak, dijitaldeki işlere daha sıcak baktığını söyledi.

        2

        Geçtiğimiz aylarda Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz arasındaki dava hakkındaki yorumlarıyla eleştirilen Beşerler, "Ben Ozan'ı savunmadım. Eğer böyle bir şey yapmışsa ilk ben karşı dururum dedim. Oradan aldı iş başını gitti. Mahkemeye taşınmış bir şey hakkında konuşmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Öyle olursa bu ülkede herkes savcı, hakim olur. Herkesin cezasını herkes versin. Mahkemede ne sonuç çıkacak bekleyelim. Ona göre hepimiz cephemizi alalım" diyerek yanlış anlaşıldığını söyledi.

        3

        Beşerler, "Ozan'la hiç konuşamadım. Süreci de hiç takip etmedim. Ne oldu, ne bitti bilmiyorum" dedi.

        Muhabirlerin, "Ozan Güven'le bir proje gelse oynar mısınız? "sorusuna ise, "Oynarım tabii ki. Ozan çok sevdiğim bir oyuncu" şeklinde konuştu.

        Mahkemede söylediği aylık kazancı 5 bin lira açıklamasını da değerlendiren oyuncu, "Kazanç olarak doğru, şu an çalışmıyor. Biriktirdiği parayı sormamışlardır herhalde" dedi.