Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

        Belediye Başkanı Halil Posbıyık, gazetecilere, Cumhuriyet'in 100. yılının ilçede coşkuyla kutlanacağını belirterek, ev ve iş yerlerinin Türk bayraklarıyla donatılacağını söyledi.

        Posbıyık, 28 Ekim Cumartesi günü saat 18.00'de İnönü Parkı'nda düzenlenecek Cumhuriyet Balosu'nda çeşitli gösterilerin sergileneceğini, Nur Yoldaş ve Kartal Kaan'ın "100 Yıllık Bir Aşktır Cumhuriyet" konseri vereceğini kaydetti.

        100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşünün 29 Ekim Pazar akşamı Bağlık Karakolu önünden başlayarak Anıt önünde son bulacağını aktaran Posbıyık, kortejin ardından Merve Özbey'in konser vereceğini, 30 Ekim Pazartesi akşamı ise Betül Demir ve Buray'ın sahne alacağını ve kutlamaların sona ereceğini dile getirdi.

        Posbıyık, "Bu büyük coşkuyu hep birlikte yaşamak için tüm vatandaşlarımızı halka açık ve tamamen ücretsiz gerçekleşecek etkinliklerimize davet ediyorum. Gelin Cumhuriyeti hep beraber, 100. yılına yakışır biçimde hep birlikte kutlayalım." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler