Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 26 Mart Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? Açıklandı

        Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve verilen puanların ardından açıklandı. Üçüncü sezon final bölümü ile ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada'da 5 gelin evlerinde kayınvalideleri ağırlarken, kayınvalideler de yemeklerin tadına bakarak puan verdi. Yarışmada birincinin belirlendiği final bölümü bu akşam yayınlandı. Peki, 26 Mart Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu?

        ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİ KİM OLDU?

        Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta Çisem Hanım, Ezgi Hanım, Germanıe Hanım, Medine Hanım ve Nuriye Hanım mücadele etti. Final anı öncesi kayınvalideler haftanın yemeği tepsi oruğu için kendi görüşlerini paylaştı. En iyi konsept yemeği yapan yarışmacı oy birliği ile Medine Hanım seçildi.

        Final anında ise Zuhal Topal tüm puanları açıkladı. Zuhal Topal'ın oylarının da birinciyi seçmede etkili olduğu programda bu hafta 19 puan alan Germanıe Hanım haftanın beşincisi oldu. 23 puan alan Nuriye Hanım ise haftayı dördüncü olarak tamamlayabildi.

        Haftanın son günü yarışan Çisem Hanım ise toplamda 26 puan alabildi. Oldukça iddialı olan Çisem Hanım böylece haftanın üçüncüsü seçildi.

        Ezgi Hanım ise kayınvalidelerden 22, Zuhal Topal'dan da aldığı 5 puan ise toplam 27 puanla haftanın ikincisi oldu.

        Haftanın birincisi olan Medine Hanım ise toplamda 31 puan aldı. 15 bin TL'nin sahibi olan yarışmacı kayınvalidelerden 23, Zuhal Topal'dan ise 5 puan aldı. Para ödülüne kavuşan yarışmacı büyük sevinç yaşadı.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ