Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 26 Şubat Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? Açıklandı

        Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve verilen puanların ardından açıklanacak. Üçüncü sezon final bölümü ile ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada'da 5 gelin evlerinde kayınvalideleri ağırlarken, kayınvalideler de yemeklerin tadına bakarak puan verdi. Yarışmada birincinin belirlendiği final bölümü bu akşam yayınlandı. Peki, 26 Şubat Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu?

        ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİ KİM OLDU?

        Zuhal Topal'la Sofrada haftanın konsept yemeği Arap köftesi olarak belirlendi. Final anı öncesi kayınvalideler yemeği en iyi yapan gelinler hakkında fikirlerini açıkladı. Zuhal Topal'ın da görüşü ile bu hafta en iyi Arap köftesi yemeğini yapan yarışmacı Zeynep Hanım oldu.

        Zuhal Topal'ın oylarının da birinciyi seçmede etkili olduğu programda bu hafta 19 puan alan Yağmur Hanım haftanın beşincisi oldu. 22 puan alan yarışmacı Tevhide Hanım ise haftayı dördüncü olarak tamamladı.

        Haftanın üçüncüsü olan Zeynep Hanım ise kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan toplamda 28 puan alabildi. Birinciliği 1 puan farkla kaybeden Melis Hanım ise haftanın ikincisi oldu. Melis Hanım toplam 30 puan alabildi.

        Kayınvalidelerden 23, Zuhal Topal'dan ise 8 puan alan Seda Hanım toplamda 31 puanla Zuhal Topal'la Sofrada birincisi olarak 15 bin TL'yi kazanan isim oldu. Birinci olan yarışmacı oldukça mutlu oldu.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ