Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 50 BİN TL'NİN SAHİBİ oldu! Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın finalinde kim kazandı ve 24 Mart Cuma birinci kim oldu? İşte haftanın puan durumu
        1

        Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta finali için geri sayım sona erdi. Yarışmacıların yeteneklerini sergilediği yemek programında Zuhal Topal tabakları değerlendirerek puan veriyor. Hafta finalinde puan durumunda öne çıkan yarışmacı 50 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. Peki, "Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın finalinde kim kazandı ve 24 Mart Cuma birinci kim oldu?" İşte 24 Mart 2023 Cuma Yemekteyiz haftanın puan durumu ile birinci olan yarışmacı...

        2

        24 MART YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI, KİM BİRİNCİ OLDU?

        Zuhal Topal'ın sunumuyla TV8 ekranlarına gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışma programı, 24 Mart 2023 Cuma günü final bölümü ile ekranlarda yerini aldı.

        3

        Hafta içi her gün yayınlanan programda, bugün haftanın final heyecanı yaşandı. Bölüm sonunda hafta başından bu yana en yüksek puanı alan isim birinci oluyor.

        Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün haftanın son yarışmacısı Onur Bey mücadele etti. Bu akşamki finalin ardından Oğuzhan birinci oldu ve 50 bin TL'nin sahibi oldu.