Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 1899 dizisinin başrol oyuncuları kim? Netflix'in yeni dizisi 1899'un konusu ne, kaç bölüm, birinci sezon yayınlandı mı?
        1

        En çok izlenen dijital platformlar arasında yer alan Netflix, 1899 dizisi ile gündemde. 17 Kasım Perşembe günü yayınlanan 1899 dizisi içinde gizem ve korku öğelerini barındırıyor. Toplamda 8 bölümden oluşan dizinin yapımcılığını Jantje Friese, Baran bo Odar üstlenmektedir. Peki 1899 dizisinin oyuncuları kim? Netflix'in yeni dizisi 1899'un konusu ne, kaç bölüm? İşte dizi hakkında merak edilen soruların yanıtı...

        2

        1899 KONUSU NEDİR?

        1989, Amerika'ya doğru yola çıkan ve bu yolculuk esnasında hayatları değişen Avrupalı göçmenlerin hikayesini konu ediyor. Avrupa'nın farklı bölgelerinden bir araya gelen insanların büyük umutlarla çıktıkları bu yolculukta onları türlü zorluklar bekler.

        3

        Yeni yüzyıla ve kendilerini bekleyen yeni hayata yaklaşmakta olan insanlar, okyanusta sürüklenen bir göçmen botuyla karşılaşırlar. Bu beklenmedik durum onların hayatlarının değişmesine, korkunç bir kabusun içine sürüklenmelerine neden olur.

        4

        1899 OYUNCULARI

        Emily Beecham

        Aneurin Bernard

        Andreas Pietschmann

        Miguel Bernardeau

        Jose Pimentao

        Isabella Wel

        Gabby Wong

        Yann Gael

        Mathilde Ollivier

        Jonas Bloquet

        Rosalie Craig

        5

        1899 KAÇ BÖLÜM?

        Birinci sezonu 17 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan, 1899 dizisi 8 bölüm olarak izleici ile buluştu. Bölümlerin her biri 50 dakika olarak belirlendi.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ