Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 2022'de hangi ünlüler evlendi? Aslı Enver, Jennifer Lopez, Seda Sayan... - Magazin haberleri
        1

        ECE RONAY – MEHMET BİLİR

        Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay, sevgilisi Mehmet Bilir ile 9 Ocak’ta nikah masasına oturdu. Evlendiğinde üç aylık hamile olduğunu duyuran Ronay, temmuz ayında ise bebeği Yiğit Miran’ı kucağına aldı.

        2

        SAFA SARI – KÜBRA YILDIRIM

        ‘Çok Güzel Hareketler 2'nin yanı sıra, 'Küçük Esnaf', 'Organize İşler Sazan Sarmalı' ve 'Bayi Toplantısı' gibi filmlerde de rol alan Safa Sarı, Kübra Yıldırım ile nikah masasına oturdu. Sarı ile Yıldırım, 7 Şubat’ta sade bir törenle hayatlarını birleştirdi.

        3

        GÖKÇE BAHADIR – EMİR ERSOY

        Gökçe Bahadır, müzisyen sevgilisi Emir Ersoy ile 26 Şubat’ta Alaçatı'da evlendi. Bahadır, Emir Ersoy’un “1977 Sezen’li Şarkılar” albümünde bir şarkı seslendirmişti. İkilinin ilişkisi de stüdyo çalışmaları sırasında başlamıştı…

        4

        DEMET EVGAR – LEVENT BABATAŞ

        Demet Evgar-Levent Babataş çifti, 17 Mart’ta aile arasında düzenlenen sade bir nikah töreniyle 6 yıllık birlikteliklerini resmiyete döktü. İkili, beş ay sonra ise kızları Mavi’ye kavuştu.

        5

        UFUK YILDIRIM – FİDAN YILDIRIM

        1990'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Ufuk Yıldırım, Amerika'da evlendi. Daha önce, "Aşık olduğuma inanırsam hiç gözümü kırpmam, 4'üncü kez de evlenirim. Evlilikten korkmuyorum" açıklamasını yapan Yıldırım, 22 Mart’ta sevgilisi Fidan Yıldırım ile Florida'da dünyaevine girdi.

        6

        ORHAN PAMUK – ASLI AKYAVAŞ

        Nobel Edebiyat Ödülü’nü Türkiye’den kazanan (2006) tek isim olan Orhan Pamuk, 6 Nisan’da uzun yıllardır birlikte olduğu Aslı Akyavaş ile nikah masasına oturdu. Çift, Beyoğlu Belediyesi'nde kıyılan ile dünyaevine girdi.

        7

        BROOKLYN BECKHAM – NICOLA ANNE PELTZ

        Eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham'ın oğulları Brooklyn Beckham ile ABD'li oyuncu Nicola Anne Peltz, 10 Nisan’da görkemli bir düğünle evlendi.

        8

        SELAHATTİN PAŞALI – LARA TÜMER

        'Babil', 'Aşk 101' ve 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' gibi yapımlarda canlandırdığı karakterle yıldızı parlayan Selahattin Paşalı, 16 Nisan'da hamile sevgilisi Lara Tümer ile nikah masasına oturdu. Çift, ardından temmuz ayında ise bebeklerini kucaklarına aldı.

        9

        SEDA SAYAN – ÇAĞLAR ÖKTEN

        Seda Sayan ve Çağlar Ökten, 24 Nisan’da sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. 7 Mayıs'ta Prag'da evlenmesi beklenen çift, Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı problemler nedeniyle hayatlarını İstanbul'da birleştirdi.

        10

        MELİS BİRKAN – ARAS AYDIN

        Melis Birkan ile meslektaşı Aras Aydın, 21 Mayıs’ta sade bir törenle dünyaevine girdi. Çiftin düğününe yakın Engin Akyürek, Nilperi Şahinkaya, Özge Özder ve Leyla Tanlar gibi isimler de katıldı.

        11

        MUSTAFA SANDAL – MELİS SÜTŞURUP

        Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, 4 Haziran İtalya'da dünyaevine girdi. Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde nikah masasına oturan çiftin düğünü ise 11 Haziran’da Marmaris'te gerçekleşti.

        12

        ÖZGÜN AYDIN – DİLAN SALTIK

        SHOW TV ekranlarının komedi klasiği 'Güldür Güldür Show'un oyuncularından Özgün Aydın, evlendi. Aydın, 6 Haziran’da bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Dilan Saltık ile nikah masasına oturdu.

        13

        EBRU ŞAHİN – CEDİ OSMAN

        Ebru Şahin ile Cedi Osman, 1 Temmuz’da Kuzey Makedonya'da evlendi. Çift, resmi imzayı ünlü basketbolcunun doğduğu Kuzey Makedonya'nın tarihi şehri Ohrid'de attı.

        14

        ÖZGE GÜREL – SERKAN ÇAYOĞLU

        Şimdilerde SHOW TV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sipahi’de rol alan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, 7 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. 14 Temmuz’da Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Almanya'nın Karlsruhe kasabasında gerçekleşen nikah törenine çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı.

        15

        JENNIFER LOPEZ – BEN AFFLECK

        Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen ve 'Bennifer' olarak anılan şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, 20 yıl önce sürpriz bir ayrılık yaşamıştı. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen ve ikinci baharlarını yaşayan Lopez ve Affleck, aşklarını bu kez nikah masasını taşıdı. Çift, 18 Temmuz’da evlendi.

        16

        LEYLA LYDIA TUĞUTLU – CEYHUN ERGİN

        2008 Türkiye Güzeli Leyla Lydia Tuğutlu, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ceyhun Ergin ile 20 Temmuz’da dünyaevine girdi. Çift, şimdilerde ‘Mete Felix’ adını koyacakları oğullarını kucaklarına almak için gün sayıyor.

        17

        EGE KÖKENLİ – LIOR AHITUV

        Ege Kökenli, 7 yıldır aşk yaşadığı Lior Ahituv ile 29 Temmuz’da nikah masasına oturdu. Çift, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleştirdi.

        18

        PETEK DİNÇÖZ – NİDA BÜYÜKBAYRAKTAR

        Bir döneme şarkılarıyla damgasını vuran Petek Dinçöz, Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini sonlandırmasının ardından Nida Büyükbayraktar’la yeni bir birlikteliğe yelken açmıştı. Çift, 17 Ağustos’ta Beşiktaş'taki bir otelde nikah masasına oturdu.

        19

        DEMET ÖZDEMİR – OĞUZHAN KOÇ

        Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, iki günlük gecikmeyle evlendi. İkili, 26 Ağustos olarak belirledikleri nikâh tarihlerini olumsuz hava şartları nedeniyle 28 Ağustos’a erteledi.

        20

        SELÇUK BALCI – AHSEN KARTOĞLU

        Selçuk Balcı, 31 Ağustos’ta sevgilisi Ahsen Kartoğlu ile nikah masasına oturdu. Balcı, mutluluğunu, "Hayatıma kanatsız bir melek aldım... Kanatları olabilsem ne mutlu bana!" ifadeleriyle duyurdu.

        21

        BURCU BİNİCİ – TANKURT MANAS

        Burcu Binici ile rapçi sevgilisi Tankurt Manas 1 Eylül'de dünyaevine girdi. İkili, Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde hayatlarını birleştirdi. Ancak evliliklerinde kriz yaşayan çiftin şimdilerde boşanmaya hazırlandıkları konuşuluyor.

        22

        BERK OKTAY – YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY

        Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, yaklaşık iki yıllık birlikteliklerini resmileştirerek evlendi. Oktay ile Atiksoy, 10 Eylül'de ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle nikâh masasına oturdu.

        23

        UMUT KURT – MELİSA İNCİ

        Umut Kurt, bir süredir aşk yaşadığı sanat yönetmeni Melisa İnci ile 13 Eylül’de dünyaevine girdi.

        24

        AYTAÇ UŞUN – ŞİRİN KILAVUZ

        'Çukur' dizisinde canlandırdığı 'Meke' karakteriyle tanınan Aytaç Uşun, 26 Eylül’de sevgilisi Şirin Kılavuz ile hayatını birleştirdi. Oyuncu çift, Beykoz'da kır düğünü yaptı.

        25

        GÜNAY KARACAOĞLU – SAADETTİN ESKİÇORAPÇI

        Günay Karacaoğlu, 29 Eylül’de 3'üncü kez nikah masasına oturdu. Karacaoğlu, Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile evlendi. Oyuncu, sürpriz nikahın fotoğraflarını, "Reddedemeyeceğim bir teklifle geldi, ‘Evet’ dedim” sözleriyle paylaştı.

        Karacaoğlu'nun eski eşi Şevket Çoruh da nikah fotoğraflarına, "Çok güzelsiniz, mutluluklar" yorumunu yaptı.

        26

        MERVE BOLUĞUR – MERT AYDIN

        Ünlü oyuncu Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 2 Ekim’de Sarıyer'de nikah masasına oturdu. Ancak ikilinine evliliği 53 gün sürdü. 23 Kasım'da boşanan çift, ayrılsalar da yan yana görüntülenmeye devam ediyor.

        27

        BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU – ÇAĞRI ÇITANAK

        Şimdilerde SHOW TV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sipahi’de rol alan Başak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çıtanak, 9 Ekim’de evlendi. Çift, Kemerburgaz’da gerçekleşen kır düğünü ile nikah masasına oturdu.

        28

        HACI SABANCI – ZEYNEP NAZLI KAYI

        Hacı Sabancı ve sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı, 10 Ekim’de dünyaevine girdi. Çiftin düğünü ise Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti.

        29

        DİLAN ÇITAK TATLISES – LEVENT DÖRTER

        İbrahim Tatlıses’in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Levent Dörter ile mutlu ilişkisini 11 Ekim’de evlilikle taçlandırdı.

        30

        İPEK FİLİZ YAZICI – UFUK BEYDEMİR

        Oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile 'Ay Tenli Kadın' şarkısıyla şöhreti yakalayan Ufuk Beydemir, 24 Ekim'de İtalya'da dünyaevine girdi. Çift 25 Aralık'ta ise İstanbul'da Fuat Paşa Yalısı'nda düğünlerini gerçekleştirdi.

        31

        BURAK TOPALOĞLU – EZGİ TANIR

        İlk günden bu yana SHOW TV'nin fenomen eğlence programı 'Güldür Güldür Show'da canlandırdığı 'Bahadır' karakteriyle büyük beğeni toplayan Burak Topaloğlu, 2 Kasım’da sevgilisi Ezgi Tanır ile ilişkilerini resmiyete döktü.

        32

        ASLI ENVER – BERKİN GÖKBUDAK

        Aslı Enver, 12 Kasım’da ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü oyuncu, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Berkin Gökbudak ile hayatını birleştirdi. Enver, nikah masasına oturduktan bir hafta sonra ise hamile olduğunu öğrendi.

        33

        SEVCAN YAŞAR - İRSEL ÇİVİT

        Sevcan Yaşar, müzisyen sevgilisi İrsel Çivit ile nişanlanmalarından 4 gün sonra evlendi. İkili, 19 Kasım'da dünyaevine girdi.

        34

        WILMA ELLES – MEHMET ŞAH ÇELİK

        Wilma Elles, bir süredir birlikte olduğu avukat sevgilisi Mehmet Şah Çelik ile 16 Aralık’ta evlendi. İzmir'in Konak ilçesinde gerçekleşen 20 kişilik nikah törenine Elles'in ikiz çocukları Melodi ve Milat da katıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ