Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim MSÜ sınavı ne zaman, hangi gün? ÖSYM 2023 MSÜ sınav giriş belgesi sorgulama ekranı: Milli Savunma Üniversitesi sınavı hangi tarihte yapılacak?
        1

        2023 MSÜ için heyecanlı bekleyiş başladı. Sınava kısa bir süre kala çalışmalarına devam eden adaylar, sınavın ne zaman yapılacağına dair aramalar yapıyor. İşte, MSÜ sınav tarihi ve sınav giriş belgesi ile ilgili tüm bilgiler...

        2

        2023 MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

        Buna göre; Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ), 2 Nisan 2023 tarihinde uygulanacak.

        3

        MSÜ SINAV YERLERİ AÇIKLANDI

        ÖSYM'den yapılan açıklamada, 2023 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na giriş belgeleri erişime açıldı.

        2 Nisan 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (2023-MSÜ) başvuran adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

        4

        Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 23 Mart 2023 tarihinde itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecek.

        MSÜ SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

        5
        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ