Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 8 Temmuz resmi tatil mi, yarım gün mü tatil olacak? 8 Temmuz Cuma Kurban Bayramı arefe günü bankalar, eczaneler, noterler, hastaneler ve postane PTT tatil mi, açık mı, çalışacak mı?
        1

        Kurban Bayramı'na sayılı gün kalmasıyla arefe gününün tatil olup olmadığı araştırmaları hız kazandı. Vatandaşlar 8 Temmuz Arefe günü noterler, hastaneler ve bankaların çalışma saati ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki, 8 Temmuz tatil mi, yarım gün mü? İşte konuya ilişkin detaylar...

        2

        AREFE GÜNÜ TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ?

        Kurban Bayramı arefe günü bu sene 8 Temmuz'a denk geliyot. Her sene arefe günü yarım gün tatil edilmektedir. Buna göre; 8 Temmuz Cuma günü yarım gün tatil olacak. Dolayısıyla bankalar, noterler, postaneler de yarım gün hizmet verecekler.

        3

        KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN, 9 GÜNE UZATILDI MI?

        Kabine Toplantısı'nda açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatili süresi ile ilgili şu ifadeleri kullandı; "Kurban Bayramını tatilini takip eden günler ile 15 Temmuz arasındaki Çarşamba ve Perşembe günlerinin idari izin kapsamına alınacağı haberini sizlerle paylaşmak istiyorum."