Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Abdurrahim Albayrak'ın oğluna Rize'de fiziksel saldırı! Maç sonunda açıklamalar yaptı! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda uzatma dakikalarında bulduğu 2 golle 3-2 mağlup etti. Maçın son düdüğünün ardından ortalık karışırken hakemler, polis kalkanları eşliğinde içeri alındı.

        Galatasaray'ın üçüncü golünde de tribünde gerginlik yaşandı! Mbaye Diagne, 90+7'nci dakikada sarı-kırmızılıları 3-2 öne geçirirken Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Yasin Albayrak gole sevinince tepki çekti. Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Albayrak'ın diğer oğlu Hikmet Albayrak olaya koruma amaçlı olarak dahil oldu.

        Yasin Albayrak'a fiziksel saldırı olurken durumunun iyi olduğu ve bir şeyi olmadığı öğrenildi.

        ABDURRAHİM ALBAYRAK: AĞIZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİLER

        Gergin bir atmosferde oynanan ve sonrasında olayların çıktığı maçın ardından konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, protokol tribününde kendilerine küfür edildiğini söylerken Emre Akbaba'nın ayağının 3 yerinden kırıldığını dile getirdi.

        Oğluna fiziksel saldırı yapılan Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

        "Emre Akbaba’nın sakatlığı nedeniyle çok üzgünüm. Ayağı 3 yerden kırıldı. Erzurum maçında da buna benzer bir sakatlık yaşamıştı. Daha yeni iyileşip dönerken böyle bir sakatlık yaşadı. Çok üzüldük. İnşallah en kısa zamanda döner"

        "İyi ve zor bir maç oldu. Karşımızda iyi bir rakip vardı. Rizespor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bizim 3 puana ihtiyacımız vardı. Kazandık mutluyuz"

        "Bazı arkadaşlar protokol tribününde misafir takım üyelerine ve teknik heyete oyuncularımıza ağıza alınmayacak küfürler ettiler. Çok üzgünüm. Ben onlardan daha iyi Rizeli'yim. Bunları yapmamaları lazımdı. Bu lütfen son olsun. Bundan sonra rakipler geldiği zaman daha iyi karşılamaları lazım. Biz İstanbul’a gelen rakiplerimizi başımızın üstünde misafir ediyoruz. Bugün her şey iyi gidiyordu. Maçın sonlarına doğru çok gergin ve hoş olmayan şeyler yaşandı. Edilen küfürleri hazmetmek ve kabul etmek mümkün değil"

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ